Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au întâlniri fructuoase, Racii primesc informaţii alarmante

Horoscop 28 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au întâlniri fructuoase, Racii primesc informaţii alarmante

Horoscop 28 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua are două vibraţii, până la ora 14, suntem mai zglobii şi mai comunicativi, apoi avem nevoie de tihnă, de linişte şi de intimitate, după prânz.

Horoscop 28 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au întâlniri fructuoase, Racii primesc informaţii alarmante
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Sep 2021   •   08:52

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, cele mai fructuoase întâlniri sunt în a doua parte a zilei, pentru că după ora 14, au nevoie de intimitate, de linişte pentru a se putea concentra. Nu trebuie să fie reactivi.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, banii sau ideile valoroase financiar pot fi găsite în prima parte a zilei. După-amiaza, atenţie pentru cei care călătoresc sau cei care lucrează alături de cineva şi riscă să fie iritaţi de acea persoană.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, sunt într-o formă foarte bună, atenţie la neglijenţe, mai exact neglijarea propriilor lor nevoi în a doua jumătate a zilei. Poate se culcă pe o ureche, pentru că lucrurile merg bine şi, de fapt, nu e recomandat.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, pot fi tensionaţi după-amiaza, pentru că sunt sensbili la tot ce se întâmplă în jurul lor, chiar dacă nu îi atinge direct şi poate pentru că primesc nişte informaţii alarmante.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua poate aduce griji legate de sănătate sau se gândesc la starea lor de bine, la îngrijorarea lor generală şi dacă e locul lor într-o anumită situaţie sau mai bine stau deoparte, ceea ce ar fi recomandabil.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, ziua aduce în special după-amiaza, tensiuni legate de bani - li se cer bani, ar vrea să cheltuiască, au nişte acţiuni care cer bani şi nu prea e momentul să cheltuiască acum decât dacă sunt ajutaţi de cineva.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, tensiuni după-amiaza, care pot fi legate de faptul că trebuie să dea milităria jos din pod, să se impună, să-i stimuleze pe alţii să-şi facă treaba sau au nişte opinii care nu sunt congrunte cu ale şefilor, dar şi le susţin cu curaj.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sunt mai preocupaţi în special după-amiaza de acte şi au multe de rezolvat. Cu Mercur retrograd poate fi vorba şi de acte din urmă care pot fi supărătoare acum, dar trebuie să se ocupe de ele.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii îşi fac tot felul de calcule după-amiaza şi, în general, vor să sublinieze avantajele lor într-o relaţie, într-o colaborare şi vor să scoată mult de la cineva, nu prin muncă proprie.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, vorbim de muncă în prima parte a zilei care este fructuoasă şi cu rezultate, dar după-amiaza pot fi surprinşi de ce-şi doreşte omul drag sau colaboratorul şi nu sunt pe aceeaşi lungime de undă, ceea ce îi necăjeşte.

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii muncesc mult după-amiaza dar nu prea le pică bine sau se mobilizează greu sau au nişte etape dificile de parcurs acum. Atenţie şi la sănătate!

Horoscop 28 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii au un început de zi mai bun, după-amiaza sunt intuitivi, inspiraţi, aceste calităţi le folosesc în muncă, însă în relaţiile sentimentale sunt un pic tensionaţi pentru că nu primesc ceea ce aşteaptă, dar poate că nici nu cer foarte clar.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close