Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 septembrie 2022. Scorpionii vor preţui mai mult familia, Capricornii scapă de tensiuni

Horoscop 28 septembrie 2022. Scorpionii vor preţui mai mult familia, Capricornii scapă de tensiuni

Horoscop 28 septembrie 2022. Nativii din zodia Balanţă petrec timp cu prietenii, în timp ce Săgetătorii au o zi bună pentru a începe o nouă afacere.

Horoscop 28 septembrie 2022. Scorpionii vor preţui mai mult familia, Capricornii scapă de tensiuni
Sursa foto: Freepik.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2022   •   16:12

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Berbec

Criza emoțională, verificaţi-vă sentimentele. Feriți-vă de excesele financiare. Proiectele profesionale vor avea succes. Sunteţi în formă maximă.

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Taur

Fiţi mai duri cu cei care vă fac rău, altfel dumneavoastră veţi fi cei care vor suferi. Din punct de vedere financiar, se pare că veţi primi o sumă de bani de la cineva cunoscut. Astăzi, trebuie să depăşiţi obstacolele profesionale. Dacă sunteţi fumători, ar fi bine să faceţi un control.

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Gemeni

Relația cu partenerul este satisfăcătoare. Investițiile vă vor fi benefice. Munca în echipă ajută la depășirea problemelor, astăzi. Câteva sesiuni de shopping v-ar face să vă simţiţi mai bine.

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Rac

Nu lăsați ca familie să intervină în relaţia de cuplu. O zi bună pentru a vă rezolva problemele financiare. Contează pe favorurile unei persoane din mediul tău de lucru. Oboseala vă va împiedica să vă urmați ritmul obișnuit.

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Leu

Astăzi, veţi recâştiga încrederea partenerului. Finanţele dumneavoastră se vor îmbunătăţi astăzi. O îmbunătățire la locul de muncă începe să aibă loc.

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Fecioară

Fă-ți timp și clarifică-te. Este pe o rolă, tot ce atinge se transformă în aur. Dacă nu te organizezi bine la locul de muncă, vei fi stresat. Ai nevoie de timp pentru tine.

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Balanţă

Nu renunțați la viața dvs. socială, petreceți timpul cu prietenii. Veniturile dumneavoastră parcă ar creşte peste noapte.  La job sunteţi stresaţi, iar asta vă cam încetineşte. Aveţi o uşoară predispoziţie pentru dureri musculare.

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Scorpion

Veţi prețui compania prietenilor. Ambiția de lucru este bună, dar în măsura corectă. Astăzi, aveţi nevoie de odihnă. Astrele vă recomandă să vă odihniţi mai mult.

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a-ți invita partenerul la film. Echilibrul dvs. vă permite să faceți acea călătorie de vis la care visaţi de mult. 

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Capricorn

Astăzi, a venit momentul să scăpaţi de tensiunile şi stresul acumulat în ultima perioadă. Sporiți posibilitatea de a câștiga bani în plus. Faceți față discuţiilor la muncă cu calm și răbdare. 

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Vărsător

Aveţi nişte cheltuieli neprevăzute, iar asta vă face să apelaţi la un prieten pentru ajutor. În relaţia de cuplu, astăzi, vă bucuraţi de compania celuilalt. Starea dumneavoastră mentală este foarte bună. 

Horoscop 28 septembrie 2022 pentru Peşti

Ceea ce a început ca o glumă se poate termina cu multă pasiune. Dacă ieşiţi cu cineva, se pare că începeţi să vă îndrăgostiţi. În a doua parte a zile, veţi primi o veste foarte importantă despre un prieten.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close