Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 aprilie 2019. Nimic nu poate fi mai frumos azi decât o petrecere

HOROSCOP 29 aprilie 2019. Nimic nu poate fi mai frumos azi decât o petrecere

HOROSCOP 29 aprilie 2019. Nimic nu poate fi mai frumos azi decât o petrecere
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    28 Apr 2019   •   17:17

Horoscop Berbec. Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli în cea mai bună stare emoţională. În loc să te înarmezi cu răbdare, cu energie pozitivă, cu încredere, te laşi copleşit de pesimism şi negativism. Îl iei pe nu pot în braţe şi la tot ce ţi se cere, te retragi, fără măcar să încerci să vezi ce iese. Uneori, chiar şi pesimismul poate fi motivaţia de a lua taurul de coarne şi a porni într-o direcţie mai bună, deci nu te lăsa copleşit de oboseala psihică ce te cuprinde, ci transformă insatisfacţia în ambiţia de a arăta că eşti în stare de miracole chiar şi când condiţiile nu sunt prielnice succesului. Poţi, capul sus!

Horoscop Taur. Te ocupi cu mult spor de o serie de sarcini mărunte. Ai starea necesară pentru a te apleca asupra unor detalii pe care altădată, prins în iureşul de zi cu zi, nu aveai timp, dar azi ştergi dintr-un foc o listă întreagă de mărunţişuri. Te vei simţi dintr-o dată eliberat de un stres, minor la urma urmei, dar care totuşi devenise o obsesie pentru tine. Ocupă-te acum de acele fleacuri pe care le tot ignori, pentru că deja s-au adunat prea multe şi dacă nu le rezolvi odată şi-odată, într-o zi îţi vor cere mai multă atenţie şi cine ştie dacă vei avea timp.

Horoscop Gemeni. Eşti prins într-o situaţie tensionată şi nu-ţi place felul în care eşti tratat, dar ai răbdare. Chiar şi din conflictele cele mai aprinse se pot naşte idei constructive. E doar o luptă pentru supremaţie între mai multe energii la fel de puternice, dar dacă nu ai privi disputa ca pe un război de orgolii, ai vedea că e şi o luptă a ideilor luminate. Dacă ar fi puse toate să conlucreze în aceeaşi direcţie, dincolo de combativitate şi rivalitate, ar genera rezultate minunate. Lasă-l pe cel care e cel mai potrivit pentru rolul de lider să vă îndrume pe toţi cei implicaţi în această luptă către un scop unic, constructiv, benefic, pentru că sigur iese ceva bun de aici. Acceptă călăuzirea!

Horoscop Rac. Suportă, pe cât posibil, condiţiile ceva mai austere în care nimereşti azi, pentru că o eventuală reacţie din partea ta ar putea crea tensiuni şi mai mari. Dovedeşte tuturor că eşti mai înţelept tocmai prin capacitatea ta de a te abţine de la replici dure sau critici severe, chiar dacă ai avea tu multe de spus, pentru că cei care sunt în preajma ta pot fi în toane şi mai negative, generând animozităţi greu de ţinut sub control. Taci şi suportă, e atitudinea cea mai potrivită de azi, pentru că doar aşa se vor dezamorsa cel mai uşor conflictele care mocnesc.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop petrecere
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close