Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii îşi fac planuri de viitor, ziua adevărului pentru Lei

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii îşi fac planuri de viitor, ziua adevărului pentru Lei

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Este una din acele zile în care putem scăpa de vicii, obiceiuri proaste sau de tot ceea ce reprezină o frână, complexe, temeri, experienţe neplăcute sau propria neîncredere.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii îşi fac planuri de viitor, ziua adevărului pentru Lei
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Apr 2022   •   08:27

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi minunată a auto-analizei, dar şi a energiei, de a pune în mişcare lucrurile.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au o zi minunată, Luna este semnul lor zodiacal. Au instinctul de a şti care este calea lor, de a avea încredere în calităţile lor şi de a le pune la treabă.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii reflectează astăzi la succese şi eşecuri. Înţeleg cauzele şi tocmai de aceea găsesc remedii, au soluţii şi se pot pune pe treabă. O zi a mobilizării.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este aducătoare de inspiraţii, gânduri şi soluţii noi. Pot descurca nişte iţe sau pot să îşi facă planuri noi de viitor.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, o zi a puterii şi a curajului. Tocmai de aceea, fie se întăresc pe calea pe care au pornit, fie aleg o nouă cale pentru ei. Deocamdată este doar un gând şi o stare interioară.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei este ziua adevărului. Îşi clarifică nişte lucruri, pun cap la cap nişte informaţii sau discută cu persoane care, pur şi simplu, le clarifică ideile.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au curajul să înfrunte nişte erori sau nişte eşecuri pe care le-au avut, să îşi recunoască nişte greşeli. Dar, în acelaşi timp, vin şi cu soluţii. Poate pentru că şi cineva potrivit e lângă ei.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele se analizează prin ochii celorlalţi. Din reacţiile celorlalţi, înţeleg care este locul lor, cât sunt de iubite, de apreciate, de înţelese şi văzute.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Energia acestei zile aduce realism, mai ales în legătură cu activităţile practice pe care le desfăşoară, atât în ceea ce priveşte efortul lor, pe care şi-l analizează realist, dar şi efortul celorlalţi. Ştiu cu cine să colaboreze.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Îşi analizează excesele şi poate nu de acum, ci de-a lungul timpului, ce au făcut sau nu au făcut potrivit pentru ei, sănătatea lor sau pentru alţii. Şi pot lua decizia ca de acum înainte să fie mai înţelepţi.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, energia zilei aduce foarte bune planuri şi concrete legate de casă, cămin, confort, dar de aici şi relaţii. Pentru că unii vor anumite lucruri pe care le vor şi Capricornii, alţii mai puţin.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au capacitatea de a analiza, îşi pun întrebări şi fac investigaţii în legătură cu orice vor ei să realizeze şi au această luciditate adusă de Lună în Berbec, aşa că e bine să se ocupe de problemele pe care le vor clarifica.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Luna în Berbec le aduce multă forţă de a-şi pune mâinile şi inteligenţa la treabă, deci de a face lucruri concrete cu capacităţile lor şi se apreciază foarte bine. Mai ales, îşi apreciază limitele: ce pot şi ce nu pot să facă, tocmai de aceea au succes.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close