Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecilor li se deschid noi uşi, Peştii iau o decizie care le aduce bani

Horoscop 29 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecilor li se deschid noi uşi, Peştii iau o decizie care le aduce bani

O zi a speranţei şi a optimismului astăzi, aşa spun aspectele bune care se formează între soare şi Lună, deci, să privim partea plină a paharului.

Horoscop 29 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecilor li se deschid noi uşi, Peştii iau o decizie care le aduce bani
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    29 Iul 2020   •   09:10

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - pot avea nişte răspunsuri bune pe cale administrativă, o aprobare, o semnătură importantă pentru ei sau cineva le deschide uşi care au stat închise.

Taur - un câştig material, financiar, azi sau o veste bună în familie, se rezolvă nişte lucruri. Oricum, sunt mulţumiţi că fără prea mari eforturi ceva iese la lumină şi se rezolvă.

Gemeni - relaţii foarte bune, întâlniri simpatice, sunt amuzaţi poate de complimentele pe care le primesc sau de conversaţiile pe care le au. Ideea e să nu stea închişi în casă.

Rac - muncă astăzi, dar cu eficienţă, în sensul că îşi dovedesc toate eficienţele, calităţile şi, de multe ori, spiritul lor îndrăzneţ bazat pe experienţa avută până acum arată că ştiu soluţiile mai bine decât alţii.

Leu - vorbim de o zi a libertăţii şi expresiei de sine, sunt creativi în tot ceea ce fac, atât în relaţiile personale, cât şi în cele profesionale, şi aplică regulile în stilul lor.

Fecioară - ziua poate aduce tot de felul de calcule, adună date şi pun cap la cap informaţiile pe care le au. Poate chiar compară, analizează diversele posibilităţi pe care le au, mai ales Fecioarele care sunt pe punctul de a alege între două oportunităţi.

Balanţă - ziua este valoroasă la nivelul comunicării, în sensul că pot acumula cunoştinţe sau se pot înscrie la un curs şi lucrul acesta le deschide noi perspective şi cunosc noi oameni.

Scorpion - au ochii pe bani astăzi, bani care sunt discutaţi, negociaţi sau au de ales un cadru de formare profesională mai potrivit, în care ei să scoată mai mulţi bani cu efort mai puţin.

Săgetător - inspiraţie şi simţ al libertăţii astăzi, pot fi uşor jigniţi, pentru că au un simţ dezvoltat al E-ului, al propriei personalităţi şi al stimei de sine. De aceea, ei pot riposta nepoliticos.

Capricorn - pot fi uşor melancolici, mai ales dacă primesc veşti, şi le e este dor de cineva de acasă şi nu pot face vizite la persoanele pe care le iubesc.

Vărsător - sunt într-o formă bună, e posibil să primească o invitaţie. În tot cazul,  au chef să iasă, să se afişeze şi lucrul acesta este cu succes, mai ales în a doua jumătate a zilei şi poate ajung în locuri în care nu au mai fost şi întâlnesc persoane care le simpatizează.

Peşti - ziua este aducătoare de succes profesional, pot face impresie foarte bună în faţa şefilor sau a unor persoane care le apreciază talentele. Pe de altă parte, iau o decizie foarte bună, foarte inspirată pentru viitor în profesie, care aduce bani.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close