Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 iulie 2021. Balanțele trăiesc o iubire ca-n povești, Capricornii vor să mute munții din loc

Horoscop 29 iulie 2021. Balanțele trăiesc o iubire ca-n povești, Capricornii vor să mute munții din loc

Horoscop 29 iulie 2021. Nativul din zodia Scorpion este pus în situația de a lua o decizie grea, în timp ce Taurii se simt îndrăgostiți până peste cap.

Horoscop 29 iulie 2021. Balanțele trăiesc o iubire ca-n povești, Capricornii vor să mute munții din loc
Sursa foto: Getty Images | Constantinis
de Georgiana Adam    |    28 Iul 2021   •   15:00

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Berbec

Astăzi, vreţi să schimbaţi ceva în viaţa voastră, însă nu ştiţi exact ce anume. Nu a venit încă ziua aceea în care să fiţi pregătiţi de schimbări majore, dar puteţi începe cu ceva mic, cum ar fi locul de muncă. Aveţi impresia că ceilalţi nu cred în puterile dvs, însă nu este chiar aşa. Sunteţi mai tăcuţi ca niciodată, iar asta vă ajută să vă odihniţi mintea.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Taur

Taurii sunt visători. Încercați să stați departe de subiecte controversate pentru a nu intra cu alte persoane în conflicte absolut inutile. Vă vor consuma energia și oricum persoanele respective nu vor înțelege ceea ce doriți să spunți exact. Vor crede că sunteți răutăcioși. Este timpul să vă pregătiți de o vacanță. S-ar putea să organizați ceva împreună cu prietenii. Sunteţi îndrăgostiţi până peste cap, iar asta o văd şi ceilalţi.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Gemeni

Nativii din zodia Gemeni își achiziționează produse prea scumpe pentru economiile pe care le au. Astăzi, aveți predispoziția de a cheltui mai mult decât vă permite plapuma. În relația de cuplu apar discuții și va trebui să știți cum să le gestionați. Fiți calmi și explicați întocmai ce nu vă place. Nu uitați! Tonul face muzica.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Rac

Racii sunt empatici cu cei din jurul lor. Astăzi, simțiți nevoia să comunicaţi mai mult şi chiar să ajutaţi pe cineva apropiat cu sfaturi. Concentraţi-vă mai mult pe ce aveți de făcut la locul de muncă. Pe parcurusul zilei, veți primi vești importante de la cineva din străinătate. În dragoste, veți fi tentaţi să experimentați lucruri neobișnuite.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Leu

Evitați să vă certați inutil cu colegii. Astăzi, aveți o stare accentuată de irascibilitate, iar asta s-ar putea să vă afecteaze relația de cuplu. Vreți să evadați din rutină. Încercați să plănuiți ceva pentru weekend. Nu va fi o zi grozavă pentru cei care lucrează în domeniul finanțelor.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Fecioară

Fecioarele nu trebuie să-şi neglijeze sănătatea. Vă simţiţi epuizate psihic şi fizic. Astrele vă încurajează să vă luaţi cât mai curând câteva zile libere de la job şi să mergeţi undeva la munte. În familia, s-ar putea să aflați o veste mai puțin bună despre un apropiat. Atmosfera din jurul dvs este tensionată și asta nu vă face bine. Evitați să vă enervați!

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Balanță

Balanța trăiește o iubire ca-n povești. Astăzi, aveți o zi excepțională cu persoana iubită. Vă veți simți atât de iubite și apreciate. Și chiar așa este! V-ați găsit sufletul pereche. La locul de muncă, apar niște discuții, dar acestea nu vă privesc pe dumneavoastră. Oricum, nu vă vor strica starea de fericire pe care o trăiți în aceste momente.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Scorpion

Nativul din zodia Scorpion este pus în situația de a lua o decizie grea. Astrele vă recomandă să gândiți în echilibru și să vă puneți pe dumneavoastră pe primul loc, indiferent de orice. Aveți multe întrebări, la care nu reușiți să găsiți răspuns. Nu vă demoralizați, întrucât le veți afla într-un timp scurt și veți trece peste toate problemele.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Săgetător

Astăzi, este o zi foarte bună pentru a face investiți. Vă doreați de mult să vă achiziționați un bun destul de valoros, iar astăzi este momentul prielnic. Nu ascultați în stânga și-n dreapta. Veți auzi tot felul de bârfe care vă vor lăsa un gust amar. În relația de cuplu, indicat ar fi să comunicați mai mult cu partenerul. Aveți obiceiul să-l eclipsați.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Capricorn

Capricornul vrea să mute munții din loc. Aveți atât de multă energie, încât vreți să faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut până acum. La locul de muncă sunteți productivi, iar asta va atrage atenția șefilor. În relația de cuplu, aveți mici probleme care își vor găsi rezolvarea. Aveți multe planuri de vacanță împreună cu familia.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Vărsător

Astăzi, este o zi bună pentru a planifica vacanțe. Aveți nevoie să vă deconectați de la rutină, așa că nu ezitați să vă planificați câteva zile libere departe de orice stres. Partenerul de cuplu ar putea avea mici probleme de sănătate.

Horoscop 29 iulie 2021 pentru Pești

Peștii au probleme legate de eliberarea unor documente. Astăzi, încercați să vă axați mai mult pe lucrurile pe care le aveți de rezolvat la job. O conversație cu cineva apropiat vă va aduce o stare de bine. Suneți susținuți de Astre pe plan financiar și personal.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close