Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna plină aduce o zi minunată Berbecilor, Gemenii încep proiecte noi

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna plină aduce o zi minunată Berbecilor, Gemenii încep proiecte noi

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Efect de Lună nouă și astăzi, suntem entuziaști, avem elan, deci facem lucrurile așa cum ne inspiră inima.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna plină aduce o zi minunată Berbecilor, Gemenii încep proiecte noi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Iul 2022   •   07:05

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, bucuria de a fi. Nimic nu le stă în cale, chiar dacă unele lucruri nu prea merg sau există niște piedici. Își văd de drumul lor. Este minunat și pentru cei îndrăgostiți.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii sunt foarte concentrați pe ce au de făcut, repară niște lucruri care le stăteau în cârcă sau pur și simplu lasă niște griji deoparte. 

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este aducătoare de vorbe bune, reputație bună, pătrund în niște medii noi și dau de idei avangardiste. Vor să facă un lucru pe care nu-l mai face nimeni, care este nou pe piață.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, această zi poate aduce siguranța unui câștig financiar în urma unor decizii, acțiuni pe care le-au întreprins și invitația pentru responsabilități într-o funcție mai mare.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, încredere în forțele proprii, mulțumire că sunt pe un drum pe care și l-au ales, nu neapărat financiar. Le dă o realitate și demnitate și sunt foarte mândri de opiniile lor și de crezurile lor.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este aducătoare de tihnă, liniște, pace și chiar ocrotire din partea unei persoane care răsplătește cumva eforturile lor.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, încărcarea bateriilor, mai ales în plan social - întâlnirile cu prietenii, au chef de distracție, iau lucrurile ușor, se bucură de vorbele bune pe care le au. Cel mai bine le-ar prinde să fie în vacanță.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de putere, cu care onorează o funcție sau un rol. Multe lucruri depind de ei și știu asta, de aceea e bine să-și vadă de activitatea lor, să plece mai puțin urechea la ce au de zis alții. 

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii au și ei o zi bună, dacă îşi urmează moralitatea sau convingerile, bunul simț al lucrurilor și dacă nu se iau după cei din jur, mai ales la muncă, cu comentatorii de pe margine. Atenție la sănătate, pentru că pot găsi remedii.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorn, o zi care aduce în viața lor asistență, asistare, asistă niște persoane de care au grijă, pe care vor să le împace, să le mulțumească. Au sentimentul spre finalul zilei că-i cam costă mult să tot facă pe plac cuiva și poate că mai taie din resurse. 

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua aduce trac. Participarea la un eveniment deosebit sau un rol mai mare pe care îl au le produce un pic de disconfort. Se gândesc poate că nu fac față sau că nu au chef, dar să meargă mai departe pentru că strălucesc.

Horoscop 29 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, muncă astăzi. Ce îi poate indispune este că trebuie să își măsoare puterile. Să nu se bage în lucruri pe care nu le pot duce, pentru că pot face altele foarte bune, bine, pe care le pot duce. 

O zi bună astăzi pentru că ne menține elanul, dar trebuie să fim atenți și la ce ni se potrivește cu adevărat.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close