Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Probleme pentru Tauri la locul de muncă, supărări pentru Gemeni

Horoscop 29 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Probleme pentru Tauri la locul de muncă, supărări pentru Gemeni

Luni, 29 iunie, este o zi un pic complicată din punct de vedere astrologic, o zi ce ne poate pune în conflict cu alţii, de aceea trebuie să fim atenţi. Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat luni de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 29 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Probleme pentru Tauri la locul de muncă, supărări pentru Gemeni
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    29 Iun 2020   •   09:12

Berbec - e foarte posibil ca azi să ridice glasul, mai ales dacă au sentimentul că cineva îi păcăleşte sau îşi speculează autoritatea.

Taur - la locul de muncă pot fi nemulţumiri legate de greşeli mai vechi care nu au fost corectate la timp sau cineva îi sabotează munca.

Gemeni - ziua poate aduce supărări sentimentale, dezamăgiri, deziluzii, dar e posibil şi ca ideile lor practice să nu-şi găseacă un culoar de expresie.

Rac - o zi care îi poate destabiliza. Fie se îndoiesc de propriile lor decizii, fie au sentimentul că nu sunt la locul potrivit în timpul potrivit.

Leu - îşi bat capul cu nişte contracte pe care poate nu le-au citit corect sau cu drepturile altora în contractele şi colaborările pe care le-au organizat. Mai multă atenţie la acte!

Fecioară - vorbim de bani care sunt foarte disputaţi. La interesele lor cu interesela altora, nu găsesc un punct comun, mai au de săpat şi de mediat.

Balanţa - au luna în semnul lor zodiacal, sunt foarte sensibile la jigniri, aluzii, ironii şi pot ridica glasul, se pot verticaliza şi unele pun în discuţie o colaborare.

Scorpion - prudenţă azi, sunt foarte atenţi la jocul celor din jur. E bine aşa, să nu se implice nici în bârfe, nici în jocul pe care alţii îl fac, în schimb trebuie să-şi apere spatele.

Săgetător - ziua aduce mare atenţie la ce se întâmplă în jurul lor, e bine să nu erijeze în salvatorii naţiunii, pentru că nu au suficient suport şi să nu-şi pună în pericol propriile interese.

Capricorn - pot avea întâlniri la nivel înalt, cu autorităţile, e posibil să fie un pic nemulţumiţi de felul în care intersele lor sunt afectate la nivel înalt.

Vărsător - dezbate reguli şi legi, le discută mai mult din punct de vedere moral şi au o privire foarte bună de ansamblu, însă nu toată lumea înţelege punctul lor foarte elevat de vedere.

Peşti - pot fi surprinşi de pretenţiile poate materiale ale unei persoane apropiate sau colaborator ori partener de viaţă şi simt că le sunt periclitate interesele financiare de această persoană.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close