Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna Nouă aduce schimbări de perspectivă pentru Scorpion, Balanțele au nevoie de prieteni

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna Nouă aduce schimbări de perspectivă pentru Scorpion, Balanțele au nevoie de prieteni

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Lună Nouă și aspecte tensionate. Parcă ne e teamă să luăm decizii sau, dacă le luăm, ele produc deranj. Dar trebuie să avem curaj.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna Nouă aduce schimbări de perspectivă pentru Scorpion, Balanțele au nevoie de prieteni
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2022   •   08:49

O zi un pic complicată. O Lună Nouă care dă un nou start, fie să vedem altfel lucrurile, fie să nu ne mai bazăm pe ce ne bazam, ci pe noi înșine și pe mai puține elemente, dar mai sigure.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, mai ales de casă, de cămin sau de avere, acolo sunt deciziile. Iar în legătură cu proiectele lor, poate își dau seama că nu au o bază. Dar lucrurile trebuie făcute, cu mai multă ingeniozitate.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii au și ei o zi tensionată din cauza unui act, sau dacă au niște demersuri pe care le-au făcut, sau niște afaceri pe care le derulează, ceva îi împiedică. Ori o grijă pentru cineva, ori un act care îi încurcă.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni banii sunt astăzi o problema. Nu prea reușesc să ajungă la ei. Și-au făcut prea multe speranțe, de acolo vin problemele, pentru că ei nu au calculat foarte bine. Și atenție la prieteni, nu toți sunt prieteni.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci Luna Nouă este chiar în semnul lor zodiacal. Pot fi tensionați, nesiguri, neîncrezători de schimbările mari care se anunță. Fie li se face o propunere, dar nu o pot acceptă pentru că nu e pentru ei. Fie pierderea unei poziții, funcții.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, atenție la sănătate, dar atenție la lege. Mai ales cei care fac drumuri, trebuie să și le calculeze mai bine.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele au nevoie de prieteni astăzi și află lucruri despre prieteni care, fie au probleme și nu pot ajuta, asta le supără. Fie nu prea vorbesc bine despre ele.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, o Lună Nouă cu atenționări vizând funcțiile și responsabilitățile. Este posibil ca, în probleme de casă, acolo unde au făcut niște aranjamente, ele să nu se mai susțină. Și asta îi supără, pentru că e din cauza partenerului, nu din cauza Balanțelor. Iar la muncă, niște roluri un pic ingrate cu care nu sunt de acord.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpion, o Luna Nouă care poate aduce schimbări de perspectivă. Dacă nu iese ceva, trebuie să vireze repede spre un alt plan. Nu prea le place, e inconfortabil pentru ei să facă astfel de viraje bruște. Dar dacă fac, se deschide un orizont nou.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetător atenție la bani, avere. Și este posibil să fie o împărțeală cu cineva cu care ei nu sunt de acord.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorn, Luna Nouă pune accent mai mult pe partenerul de viață sau o persoană importantă. Trebuie să vadă ce se întâmplă cu ea, ce își dorește, și să fie pe fază pentru că rămân cumva în urma planului celuilalt.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Varsătorilor nu prea le pică bine ce muncesc ei astăzi, sau nu prea înțeleg cadrul de lucru, cum funcționează echipa. Și este nevoie de niște discuții.

Horoscop 29 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Pentru Pești, tensiunile acestei zile sunt legate de ingeniozitate și creativitate. Poate că au idei, dar nu știu cum să le pună ei în practică, astfel încât să nu le placă doar lor, să placă și altora și să câștige și niște bani. Deci poate că și o lege trebuie mai bine cunoscută.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close