Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii fac ceva ce nu a mai făcut nimeni până acum, norocul bate la ușa Taurilor

Horoscop 29 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii fac ceva ce nu a mai făcut nimeni până acum, norocul bate la ușa Taurilor

Horoscop 29 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi bună, evităm o pagubă sau completăm un gol din viața noastră indiferent despre ce este vorba.

Horoscop 29 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii fac ceva ce nu a mai făcut nimeni până acum, norocul bate la ușa Taurilor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Mai 2021   •   08:01

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, rezolvări bune privind banii, dar capătă și mai multă încredere în abilitățile lor practice. Poate pentru că au exercițiu și își dau seama că funcționează și de acum încolo pot face o anumită operație ușor.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua marchează o veste bună pe cale oficială și care le dă posibilitatea să deschidă pentru ei o acțiune nouă.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, cineva din jur se răzgândește și asta le ia de pe cap o problemă sau chiar se ocupă de ceva ce cădea în sarcina lor.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii au o zi grozavă datorită prietenilor sau unei persoane care le poartă de grijă și pot primi o invitație bună pentru ei și onorantă, încurajatoare. Sau au parte de vorbe bune și încurajatoare.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii muncesc astăzi și o fac cu foarte mult spor, sunt inovativi și creativi, de aceea nu stau pe loc, depășesc ușor orice fel de dificultate.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele se dovedesc a fi creative, își depășesc niște limite și dacă spuneau că ele nu vor reuși vreodată să facă ceva sau nu sunt în stare, ei bine, acum își vor depăși această limită și sunt mulțumite de ele.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua poate aduce mai ales în a doua jumătate a zilei, multă muncă, mai ales în casă sau cu ai casei.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, iar ședințe, discuții, au nevoie să ajungă la niște concluzii foarte creative și foarte ingenioase. Fac ceva ce nu a mai făcut nimeni până acum și trebuie să aibă curajul să meargă pe un drum original.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, bani care sunt foarte bine drămuiți sau administrați. Dar nu numai bani, ci și averea și iau niște decizii bune, să vândă, să cumpere, să închirieze, aduce spor tot ce gândesc astăzi.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt centrați pe propriile lor interese și nevoi și se gândesc dacă pot, dacă sunt capabili să facă un anumit lucru. Spre final de zi, pot trage concluzia că de ce nu, o iau ca pe o aventură.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii lucrează în singurătate astăzi sau se gândesc la propria sănătate. Bine ar fi să-și recompună un alt program de viață și asta ar fi foarte bine pentru ei.

Horoscop 29 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii se bazeză pe prieteni, întâlnirile sunt foarte valoroase pentru ei și pot face niște cătătorii sau vizite mai speciale, cu discuții, întâlniri, emoții deosebite care îi ridică sau încurajează foarte mult.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close