Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 29 mai cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Cum sunt afectate zodiile de Luna plină în Săgetător

Horoscop, 29 mai cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Cum sunt afectate zodiile de Luna plină în Săgetător

Horoscop, 29 mai cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Cum sunt afectate zodiile de Luna plină în Săgetător
29 Mai 2018   •   08:59

Horoscop, 29 mai. Lună plină astăzi în semnul Săgetătorului, informațiile sunt foarte importante și trebuie să ajungem la ele, unii cercetând personal, alții prin persoane care le dau informații.

Horoscop, 29 mai. Berbec. Trebuie să fie cu urechile ciulite pentru că vin vești și de la persoane din străinătate, dar și sus în ierarhie. Au aspecte bune financiare, așa încât transformă informațiile în bani.

Horoscop, 29 mai. Taur: Sunt pe punctul de a lua o mare decizie, dar trebuie să-și facă niște calcule financiare, ce pierd și ce câștigă, dacă schimbă lucrurile, dacă pleacă de la serviciu sau cine știe ce parteneriat.

Horoscop, 29 mai. Gemeni: Au o Lună plină care îi vizează direct, mai ales în relațiile personale, dacă mai stau sau nu lângă o persoană. Alții înțeleg abia acum lângă cine se află și ce au de făcut mai departe.

Horoscop, 29 mai. Rac: Trebuie să lase trecutul în urmă pentru că dacă bat pasul pe loc din cauza trecutului nerezolvat, riscă să nu aibă viitor.

Horoscop, 29 mai. Leu: Se deschide un culoar de iubire, cineva le face curte, poate nu trebuie să accepte relația, dar trebuie să se deschidă către iubire. Prieteni, astăzi.

Horoscop, 29 mai. Fecioară: Aspectul de Lună plină vizează cariera, s-ar putea să li se propună ceva foarte important. Nu sunt foarte sigure dacă să accepte sau nu, dacă se simt ele capabile, dar trebuie să facă pasul.

Horoscop, 29 mai. Balanță: Au un aspect de Lună plină care vizeză viitorul. Își fac calcule, nu știu ce alternativă să accepte pentru că există mai multe posibilități. Calcule astăzi.

Horoscop, 29 mai. Scorpion: Au și ei un aspect de Lună plină, care vizează banii, dar și banii pot veni din mai multe munci, mai multe parteneriate, mai multe colaborări și au de ales. Nu este foarte simplu, consultări cu partenerul de viață.

Horoscop, 29 mai. Săgetător: O Lună plină care îi vizează direct ce fac într-un parteneriat: stau sau nu stau. De fapt, mai curând reacționează la ce spune partenerul. Îi vrea sau nu-i mai vrea, trebuie să îndrepte lucrurile.

Horoscop, 29 mai. Capricorn: Calcule în legătură cu profesia și ei au de ales și această Lună plină le dă alternative. S-ar putea să colaboreze cu o persoană mai tânără, dar foarte inspirată.

Horoscop, 29 mai. Vărsător: O Lună plină ce le deschide și lor inima, asta înseamnă că trebuie să facă și în profesie, dar și în relațiile personale doar ce le dictează sufletul și conștiința. Nu au voie compromisuri.

Horoscop, 29 mai. Pești: O Lună plină ce se adresează căminului și casei, fie sunt reordonări sau reamenajări ce țin de habitat, fie de relația personală cu partenerul de viață și se gândesc dacă nu cumva cariera le strică menajul.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu luna plina
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close