Antena 3 CNN Horoscop 29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac un pas în spate, iar Taurii îşi iau jucăriile şi pleacă din cauza banilor

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac un pas în spate, iar Taurii îşi iau jucăriile şi pleacă din cauza banilor

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână în care învăţăm să cooperăm şi avem nevoie de ceilalţi, pentru a ne rezolva problemele.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac un pas în spate, iar Taurii îşi iau jucăriile şi pleacă din cauza banilor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Mar 2021   •   08:55

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Luni decurge bine, au întâlniri bune, dar marţi şi miercuri poate e necesar să facă un pas în spate. Joi şi vineri, se repetă un moment din trecut, dacă au învăţat lecţia, totul va merge bine.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe cu muncă, trebuie să stimuleze partenerii de lucru. Marţi şi miercuri, se discută mult de bani, nu cedează şi poate chiar ameninţă că îşi iau jucăriile şi pleacă. Joi şi vineri, sunt dispuşi să facă pe placul altcuiva, ca lucrurile să iasă bine. Veşti de la persoane pe care nu le-au văzut demult în week-end.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, bună dispoziţie luni, marţi şi miercuri, pot fi zile dificile, pentru că dacă cineva nu-şi face treaba, ei trebuie să corecteze. Au nevoie de ajutor la final de săptămână, iar dacă au lăsat o vorbă bună, atunci vor primi sprijinul pe care îl solicită.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, concentrare luni, sunt preocupaţi să-şi facă treabă. Au discuţii în familie, privind averea şi banii comuni. Marţi şi miercuri, sunt luaţi pe nepregătite de musafiri sau întâmplări neaşteptate, însă se poate rezolva o problemă administrativă. În a doua jumătate a săptămânii, muncă multă cu actele.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, discuţii foarte animate luni, au nevoie de o părere. Se concentrează mult şi marţi şi miercuri, pe ce au de făcut, îşi fac foarte mult calcule. Joi şi vineri, o relaţie afectivă se poate rezolva, dacă nu repetă greşelile din trecut. În week-end, muncă multă.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, bani luni care vin intermediul cuiva. Marţi şi miercuri, e bine să se gândească dacă le pică bine acest aranjament sau dacă banii promişi vor veni. Au nevoie de nişte informaţii în plus, pentru a vedea cu cine lucrează. Vineri, atenţie la sănătate sau o uşoară oboseală. În week-end, multă muncă în gospodărie.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele sunt în formă luni, încep săptămâna bine, simt ce îşi doresc ceilalţi, aşa încăt ştiu ce să spună, de ceea sunt zile bune pentru întâlniri. Marţi şi miercuri, atenţie la bani, nu cheltuiţi peste ce v-aţi propus. Pentru vineri, atenţie la călătorii şi acte.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

E o săptămână pe care o încep cu discreţie, sunt foarte atenţi la deciziile celor din jur, la interesele lor şi în funcţie de ce se întâmplă în jur, îşi formează o atitudine. Marţi şi miercuri, au fler bun în afaceri şi spun lucruri bune în avantajul lor. Se discută mult de bani, mai ales joi şi vineri şi nu vor să fie păcăliţi.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, un început de săptămână foarte social, pot avea loc întâlniri frumoase şi spumoase, dar unii nativi au sentimentul că li se vând nişte gogoşi, aşa că trebuie să cântărească bine ce aud. Cumpănesc mult ce iese în avantajul lor şi ce nu, mai ales marţi şi miercuri, atunci când sunt foarte atenţi. Decizii foarte bune joi şi vineri, bazate pe eşecurile din care au învăţat în trecut.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, un început de săptămână în forţă, au autoritate, iau multe decizii, la muncă dar şi acasă. Totul e bine, pentru că sunt remarcaţi. Pentru marţi şi miercuri, banii nu sunt ai lor sau se gândesc să ajute pe cineva. În felul acesta se gândesc că îşi mai spală din păcate. Pentru week-end, atenţie la sănătate.

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, foarte multe discuţii luni, oferă nişte sfaturi pertinente care le sunt solicitate. Marţi şi miercuri, se discută de afaceri, bani şi putere, dar şi cum îi vede lumea. Pentru final de săptămână, atenţie la cineva care se dă prieten, dar nu este. 

29 martie - 4 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

La Peşti, săptămâna începe cu interese care depind şi de alţii. Luni, marţi şi miercuri se discută de banim au nevoie de ajutorul cuiva să demareze o activitate sau să rezolve o problemă ce ţine de bani. Sfaturi de la specialişti le-ar prinde bine. Joi şi vineri, o situaţie de putere pe care nu au depăşit-o se poate repeta, dar e bine să-şi susţină poziţia cu argumente.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Bacterii periculoase în mâncarea de la Spitalul Murgeni
x close