Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii rezolvă o problemă spinoasă, Săgetătorii primesc ajutor

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii rezolvă o problemă spinoasă, Săgetătorii primesc ajutor

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi a diplomației și tactului. Ne pasă ce cred alții despre noi, dar și cum sunt alții. De ce gândesc ce gândesc. O zi bună pentru toată lumea, dar datorită relațiilor. Așa încât calitatea persoanelor cu care ne înconjurăm este importantă astăzi.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii rezolvă o problemă spinoasă, Săgetătorii primesc ajutor
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2021   •   08:41

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, întâlniri frumoase și fructuoase. Au întradevar delicatețe în relații apropiate. De aceea le merge bine și în parteneriatul conjugal și în afaceri.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, muncă multă astăzi, dar nu singuri, ci în parteneriat cu cineva. Și, cumva, din această muncă ies banii, sau măcar nu mai pierd bani.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua aduce tact, mai ales în relațiile personale. Și e posibil să primească un sfat binevenit de la un specialist sau o persoană cu multă experiență în relații. Speculații, pe de altă parte, foarte istețe.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, bună concentrare pe interesele personale sau de familie. Rezolvă o problemă spinoasă care ține, fie de acte, casă, avere, sau este un consens în familie pentru diverse alte scopuri comune.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei e o zi a informării. Primesc date, cifre, de la alte persoane. Și ei sunt cei isteți care pun cap la cap lucrurile și spun "da da, asta poate fi văzută altfel sau poate fi făcută într-un mod mai ingenios".

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, bani, obținuți dintr-o colaborare. Le este confimata o muncă bună pe care au făcut-o până acum, sau datorită acestei munci bune pot deschide alte uși.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe intuiție și sensibilitate, astăzi. Unele se ocupă doar de propria lor persoană și e una din acele zile în care pot face o schimbare, iau niște decizii de viață, de comportament. Pentru altele, în întâlnirile persoanale dovedesc diplomație și tact.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt discreți azi, și e bine că nu se bagă în conflicte sau în alte situațîi. Sunt cu ochii pe cineva din casă, în vârstă. Și au o intuiție foarte bună legat de această persoană, sau de averea și familia lor.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, zi socială. Primesc ajutor, sunt sprijiniți. Chiar fără să ceară, cineva îi înghesuie cu binele dar este de bun augur. Primesc sfaturi foarte bune și chiar se rezolva niște acte.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, au foarte mult tact. Trebuie să țină echilibrul între două talere. Opinii diferite ale celor din jur sau ei să aibă o luare de poziție foarte morală, foarte corectă și să nu țină partea nimănui.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, date, cifre și informări astăzi. Care sunt importante pentru că trebuie să ia o poziție foarte argumentată și, pentru asta, trebuie să se documenteze sau au nevoie de sfatul unui specialist. Vești și de departe și rezolvarea unor acte.

Horoscop 29 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești ziua este aducătoare de lucruri bune care vin din partea altcuiva, care îi sprijină și ajută. Acolo unde ei sunt lipsiți, vine cineva și poate completa.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close