Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii găsesc idei ingenioase din care scot bani, Scorpionii rezistă bine la stres

Horoscop 29 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii găsesc idei ingenioase din care scot bani, Scorpionii rezistă bine la stres

Horoscop 29 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Îndârjire şi tărie de caracter astăzi, o ţinem pe-a noastră. Mai sunt şi zile de genul acesta, s-ar putea ca unii să se supere, dar dacă avem dreptate şi argumente, de ce nu?

Horoscop 29 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii găsesc idei ingenioase din care scot bani, Scorpionii rezistă bine la stres
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Oct 2021   •   08:48

Horoscop 29 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii fac acte de vitejie astăzi, unii în plan financiar, spunând nu unor cheltuieli sau au unele idei din care pot scoate bani şi uimesc pe toată lumea.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, exact acolo unde li se spune că nu se poate, ei spun ba da, găsesc eu o soluţie. Trag cumva de ei sau scormonesc cu toate forţele şi atuurile lor pentru a găsi o soluţie practică şi a face lucruri incredibile.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, tăria lor de caracter se vede atunci când nu se lasă convinşi, ba poate ei conving pe alţii. Au o foarte bună rezistenţă la discuţii în contradictoriu astăzi.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce tensiuni, slăbiciuni, mai ales dacă îşi opresc viciile şi dovedesc tărie de caracter în a-şi depăşi limitele.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este marcată de coerenţă cu propria lor persoană, fac aşa cum ştiu, cum simt, cum cred că este bine, indiferent ce spun ceilalţi, mai ales gura lumii.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, şi ele pot dovedi tărie de caracter, dar într-un mod mai blând. Fie ştiu să analizeze, să observe, să lase nevoile lor deoparte pentru a observa pe cei din jur. Ştiu să nu se bage în conflicte, deşi este o zi a conflictelor, ele ştiu să stea pe margine pentru a-şi păstra mintea lucidă.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, este una din acele zile în care rolul lor în mediul în care se află, în colectivitate sau printre prieteni este foarte important, dat sfaturi, sprijină, ajută, avertizează la timp nişte lucruri care aduc echilibrul.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

La Scorpioni, se vede anduranţă, rezistă bine la stres, orice fel de stres şi chiar şi în faţa altor persoane reuşesc cumva să o ţină pe-a lor, dar şi pentru că subliniază soluţiile, capacităţile, alternativele pozitive.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua poate aduce tensiuni mai ales în faţa unor pierderi iminente. Trebuie să găsească soluţii şi să se descurce fără acele lucruri pe care nu le mai pot recupera şi nimeni nu le mai poate folosi de fapt.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, vorbim de o zi care aduce tensiuni privind relaţia cu alte persoane care îşi doresc lucruri, care vor lucruri pe care Capricornii nu le satisfac sau chiar le critică şi nu le convine.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, ziua este marcată de tensiuni privind imaginea publică, poate că cineva îi critică şi îşi dau seama că au făcut fie un gest nepotrivit sau nu au numai simpatizanţi.

Horoscop 29 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, muncă astăzi, ca o investiţie în viitor. Deci se aşteaptă la ceva sau ca cineva să remarce această muncă şi au ceva emoţii dacă lucrurile vor ieşi bine până la urmă. Până le urmă, ce au muncit ei se vede şi vin şi rezultatele.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close