Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 3 august, cu Camelia Pătrășcanu. Mai multe zodii afectate de Lună Plină. Fecioarele și Scorpionii fac schimbări în carieră

HOROSCOP 3 august, cu Camelia Pătrășcanu. Mai multe zodii afectate de Lună Plină. Fecioarele și Scorpionii fac schimbări în carieră

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce ne rezervă astrele pentru ziua de luni, 3 august. Zi cu Lună Plină pe zodii foarte frumoase, așa că trebuie să ne exprimăm din plin personalitatea.

HOROSCOP 3 august, cu Camelia Pătrășcanu. Mai multe zodii afectate de Lună Plină. Fecioarele și Scorpionii fac schimbări în carieră
Sursa foto: Antena 3
03 Aug 2020   •   09:05

HOROSCOP BERBEC. Pot avea una din acele zile în care au intuiția și geniul de a ști ce au de făcut în viață.

HOROSCOP TAUR. Au un moment de Lună Plină. Pot decide datorită intuiției pe care o au cum trebuie să se poarte în familie și care e rolul lor.

HOROSCOP GEMENI. Ziua anunță noi planuri, poate își schimbă felul în care văd viața. Vor lucruri mari pentru ei.

HOROSCOP RAC. Ziua aduce o dorință puternică de a nu mai pierde, de a nu mai irosi, de a se gândi mai mult la ei, a de a avea grijă de finanțele lor.

HOROSCOP LEU. Luna Plină îi poate inspira să se pună mai mult în valoare, să-și vândă mai bine talentele.

HOROSCOP FECIOARĂ. E Lună Plină pe axa muncii. Munca lor se poate schimba, asta dacă îndrăznesc să valorifice oportunitățile, să facă niște schimbări.

HOROSCOP BALANȚĂ. Luna Plină e în zona inimii, bucuriei de a trăi. Se gândesc să vadă tot mai des partea plină a paharului.

HOROSCOP SCORPION. Luna Plină vizează mai ales cariera și felul în care se poziționează vizavi de succes și reușită, investiția pentru succes și reușită.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. O Lună Plină care vizează raportarea la reguli și norme. Au nevoie de libertate. De aceea, vor aplica legile în stilul propriu.

HOROSCOP CAPRICORN. Luna Plină e fixată în zona câștigurilor, dar și a potențialului personal, a dorinței de a face lucruri. Unii vor schimba profesia.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Unii au Luna Plină chiar în semnul lor zodiacal. Pot lua decizia de a își schimba comportamentul, atitudinea.

HOROSCOP PEȘTI. Luna Plină îi invită la a lăsa în urmă supărări, nemulțumiri, care mai mult îi inhibă și îi complexează decât să îi stimuleze să dea tot ce au mai bun.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu luna plina
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close