Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 decembrie 2021. Fecioarele zâmbesc mai mult, Balanţele primesc veşti bune

Horoscop 3 decembrie 2021. Fecioarele zâmbesc mai mult, Balanţele primesc veşti bune

Horoscop 3 decembrie 2021. Astăzi, nativii zodiei Capricorn trebuie să rămână calmi, în timp ce nativii zodiei Peşti sunt felicitaţi pentru o treabă bine făcută.

Horoscop 3 decembrie 2021. Fecioarele zâmbesc mai mult, Balanţele primesc veşti bune
Sursa foto: Unsplash.com | Cucu Marius-Daniel
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2021   •   15:00

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Berbec

Astăzi poţi fi calm, optimist, pentru că vei vedea că există un factor cheie care este în favoarea ta într-o discuţie sau o negociere. Totul se va dezvolta astăzi prin modalităţi foarte bune, așa că noaptea te vei odihni liniştit.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Taur

Stricteţea de sine pe care o ai nu este deloc bună, iar astăzi cu atât mai puțin, pentru că a fi o persoană meticuloasă și a vrea să faci totul foarte bine este pozitiv, dar nu în măsura în care îți reproșezi că nu ești perfect. Eroarea este umană și trebuie să te ierți.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Gemeni

Naivitatea nu te caracterizează în mod normal, dar astăzi poți avea o anumită tendință de a o face și ar trebui să fii puțin mai atent la ceea ce auzi și la ceea ce îți spun cei din jurul tău. Fii atent, pentru că nu totul este atât de simplu sau atât de real.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Rac

Nu vei sta prea mult să te gandesti la lucrurile care nu îţi plac din jurul tău şi este bine, pentru că îţi vei putea dedica timpul unei probleme sau unui hobby care te satisface. Vei avea multe bucurii personale.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Leu

Sinceritatea și abilitatea ta de a executa vor valora foarte mult astăzi pentru a rezolva probleme profesionale oarecum complicate sau pe care alții nu îndrăznesc să le abordeze. Aveți grijă să nu primiți o factură personală. Ele pot crea un stres suplimentar pentru tine.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Fecioară

Spiritul tău va fi mai calm și vei putea să te gândești în continuare la tot ce te înconjoară, dar cu mai multă liniște sufletească, deoarece există o problemă juridică care se rezolvă și care facilitează pasul următor. Vei zâmbi mai mult și îți va plăcea să discuţi într-un mod relaxat cu cineva.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Balanţă

O zi intensă, dar în care, în sfârşit, poţi fi mult mai fericit din moment ce primeşti veşti bune despre un job. Poate că nu este definitiv, dar vă va oferi un răgaz bun și, mai presus de toate, vă va permite să vă îmbunătățiți foarte mult calitatea vieții.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Scorpion

Există o anumită nelămurire, poate în cuplu, începe să te obsedeze foarte mult și trebuie să te gândești că nu este sănătos să nu vorbești deschis despre asta. Gândește-te că oricum, este imposibil să cunoști pe cineva la fel ca tine.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Săgetător

Nu fi prea pretențios cu privire la o favoare sau un serviciu pe care cineva ți-l poate face, deoarece acest lucru nu ajută relațiile tale să se îmbunătățească, așa că este mai potrivit și mai util să-ți îmbunătățești abilitățile sociale. Comportă-te cât poți de frumos.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Capricorn

A pune piedici partenerilor sau prietenilor și a nu-i lăsa să facă ceea ce vor sau ce s-a convenit în prealabil, nu este pozitiv. Încercați să vă reduceți cerințele în acest sens și rămâneți calmi. Ascultă ce vor să-ți spună.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Vărsător

În timpul liber vă veţi ţine mintea ocupată cu ceva distractiv şi deloc stresant, astfel vă veţi simţi de minune. Trebuie să vă relaxați și să vă reduceți nivelul de tensiune.

Horoscop 3 decembrie 2021 pentru Peşti

Stima ta de sine va creşte foarte mult astăzi, pentru că cineva te va felicita pentru o treabă bine facută. Îţi va da multă energie pozitivă. Poți face lucruri grozave dacă îți propui.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close