Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii sprijină un om drag, Scorpionii investesc bani în casă

Horoscop 3 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii sprijină un om drag, Scorpionii investesc bani în casă

Horoscop 3 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ne interesează astăzi ce gândește, ce face sau ce intenționează o persoană de lângă noi. Deci, din nou cu ochii pe ceilalți. O zi bună pentru a vedea lucrurile cu adevărat, în profunzime, și pentru a ne poziționa corect față de situații și oameni.

Horoscop 3 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii sprijină un om drag, Scorpionii investesc bani în casă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Dec 2021   •   08:47

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, interesul lor se împletește cu interesul altcuiva. Discuțiile sunt mai fructuoase după-amiază. Pot primi chiar un act salvator.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, și ei trebuie să ajungă la un numitor comun și un interes comun cu o persoană cu care colaborează. Se repetă o situație și vor realiza. Deci trebuie să facă altfel decât rândul trecut, că ea să nu se mai repete.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, muncă în prima parte a zilei. Discuții, dispute, în a doua jumătate. Au senzația că nu le este respectată o cerere sau drepturi și libertăți.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, muncă astăzi. Mai ales juridică. Trebuie să citească din nou niște contracte sau să se asigure că toată lumea a înțeles niște regulamente.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este aducătoare de libertate. Fac lucrurile când vor, cum vor, și s-ar putea că cineva să se sesizeze. Dar se pare că acesta este riscul în care ei funcționează bine.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, își pot lua cumva liber de la grijile casei și fac doar acele activități care le prind bine sau pur și simplu le odihnesc.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, foarte multe discuții. În jurul actelor, inițiativelor, proiectelor. Încearcă să găsească cea mai bună formulă, să creeze o nouă viziune, să aibă planul B și planul C pregătite. Își bat capul cu foarte multe aspecte. Dar mintea le merge brici și văd ce alții nu văd, și nici ele poate nu au sesizat până acum. Deci asta este momentul analizei și deciziilor.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, bani astăzi. Care pot veni datorită faptului că găsesc niște alternative sau speculează chiar și niște regulamente, dar o fac foarte bine. Bani investiți în casă.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători ziua poate aduce intuiție și inspirație în legătură cu propria lor persoană și propriul interes. Poate au o licărire și se văd pe ei înșiși altfel decât până acum, dar într-un mod constructiv.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, sunt mai atenți la ce intenționează alții. Poate își sprijină partenerul în muncă pe care o face sau într-un proiect, sau sunt atenți la sănătatea cuiva. Le pasă foarte mult de ceilalți și vin cu sfaturi foarte bune.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii pot fi deranjați de cererile pe care le primesc de la o persoană apropiată, un prieten. Și învață să mai și spună nu sau să refuze.

Horoscop 3 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, ziua aduce înțelepciune. Și asta pentru că au răbdare, atenție și concentrare să analizeze o situație în mod foarte responsabil. Și de aceea și dau răspunsuri bine gândite și simțite.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close