Antena 3 CNN Horoscop 3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii se gândesc numai la bani, Scorpionii sunt deosebit de prudenți

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii se gândesc numai la bani, Scorpionii sunt deosebit de prudenți

Ziua de azi ne învață că e bine să colaborăm cu ceilalți, dar fără să fim dependenți. Trebuie să învățăm să colaborăm, să dialogăm, fără a ne lega inutil de ceilalți, fără a genera dependență într-o direcție sau alta.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii se gândesc numai la bani, Scorpionii sunt deosebit de prudenți
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   09:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot fi unele mici tensiuni pe tot parcursul zilei, mai ales când discută despre drepturile lor financiare cu persoanele cu care colaborează.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua începe bine, cu multă muncă, nu singur, ci alături de ceilalți. E nevoie să stabilească mai clar drepturile și obligațiile după amiază. 

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii sunt inspirați azi și au multe idei foarte bune. Vești de la cineva de departe. Multă muncă și în partea a doua a zilei, fără să poată lăsa pe umerii altcuiva.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce preocupări legate de casă, discuții foarte bune și rodnice. După amiază au nevoie de tandrețe și vor să se răsfețe cu ceva dulce și bun.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate fi aducătoare de discuții, ședințe, inspirație, mai ales până în prânz, cu rezultate foarte bune. Tensiuni sau preocupări în casă, spre seară.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Vorbim de bani astăzi, în prima parte a zilei, care vin din colaborare și idei puse în comun, așa că e cazul să participe la ședințe. După amiază - o veste care îi surprinde.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Inspirație, intuiție, fler - atât în afaceri, cât și în relațiile personale. După amiază e bine să fie prudenți la cheltuieli.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte atenți la ce se întâmplă în jurul lor, mai ales în prima parte a zilei. Pot veni cu propuneri, sugestii sau se întâmplă lucruri. Abia după amiază știu cum e bine să reacționeze pentru a-și apăra interesele .

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt foarte sociabili și prietenoși în prima parte a zilei, chiar au chef să interacționeze. Atenție la sănătate și excese, pe seară.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au ore foarte bune, mai ales în prima parte a zilei pe care le pot folosi pentru întâlniri, ședințe cu reultate foarte bune. După amiază un prieten poate să îi dezamăgească.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua aduce multe informații și idei. Au nevoie de specialiști și date noi. După amiază au însă parte de oarece contradicții cu o rudă sau o autoritate.

3 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii se bazează mult pe o persoană care fie le promite ceva, fie îi ajută concret astăzi. După amiază însă pot primi o veste nu foarte bună, mai ales pe canale oficiale. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close