Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt foarte eficienți, iar Vărsătorii încă își încarcă bateriile

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt foarte eficienți, iar Vărsătorii încă își încarcă bateriile

Ziua are o energie tandră și duioasă, în așa încât să fim drăgăstoși cu cei din preajmă. Este o zi minunată pentru toată lumea și asta pentru că Planetele ne susțin, dar ne și subliniază tandrețea, romantismul și grija pentru ceilalți.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt foarte eficienți, iar Vărsătorii încă își încarcă bateriile
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2022   •   09:10

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot rezolva foarte multe lucruri, sunt foarte eficienți, dar au în același timp tact, răbdare și înțelegere pentru cei din jur. Și asta este minunat.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Vorbe bune astăzi pe care le aud mai mult, le culeg din jur. Fie sunt impresii despre ultimele zile și petreceri de sărbători, fie sunt sfaturi pe care le primesc sau ei se informează și găsesc soluții.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Ziua aduce sprijin din partea unei persoane. Totul este să ceară acest sprijin și să știe exact cum îl vor folosi, să transmită acest lucru, că vor pune în practică sprijinul oferit. Grijă pentru sănătate.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Parteneriate bune astăzi, sau ei își transmit un mesaj foarte clar, se fac foarte bine înțeleși și de aceea și reacția celorlalți la ei este una foarte clară, concretă și pot primi sprijin, sau măcar fiecare știe cum să se poziționeze față de celălalt. 

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Muncă astăzi, sau grijă pentru sănătate. Pot munci la grija pentru sine, astfel încât să fie într-o formă foarte bună, dar alții trec deja la treabă și au și chef de ea, pentru că au niște idei noi și vor să le pună în practică.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Imaginație, soluții foarte creative și foarte potrivite la tot ce au de făcut. Au agenda plină de posibilități, așa încât este o zi fertilă și sunt într-o formă foarte bună.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Mai mult preocupați de casă, sau de propria lor formă pe care vor să și-o pună într-o formulă foarte bună și foarte pozitivă. Este o zi minunată, se încheie cu bine și stau bine și la capitolul sănătate, dar și în relație cu familia.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Vizite, drumuri sau consfătuiri cu diverse persoane. Mai multe probleme profesionale sau foarte practice primesc niște soluții bune și rezolvă/descurcă lucruri.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Banii sunt o preocupare astăzi. Știu să facă banii lor din munca lor și au și chef să muncească. Poate au o idee nouă pentru muncă, abia așteaptă să o înceapă, pentru că știu ce au de făcut.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt într-o formă tandră și duioasă, dar și într-o formă fizică foarte bună, sau au chef să se pună în valoare, în lumină, mai niște vizite. Oricum, se pare că sunt foarte mulțumiți de ei.

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Este o zi în care încă își încarcă bateriile, încă nu s-au așezat bine în 2022. Au nevoie de un pic mai mult timp, sau vin de departe pe unde au fost plecați și au nevoie de acest timp pentru a se readuna. 

Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Ziua aduce discuții cu o persoană în vârstă pe care o apreciază și căreia îi împărtășesc lucruri, de la care află tot felul de informații sau primesc îndrumare și sfaturi foarte bune, deci se simt susținuți astăzi.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close