Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 3 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele merg medic, în timp ce Peștii sunt egoiști

HOROSCOP 3 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele merg medic, în timp ce Peștii sunt egoiști

HOROSCOP 3 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele merg medic, în timp ce Peștii sunt egoiști
03 Iul 2018   •   10:11

HOROSCOP. Avem mare nevoie de ajutor și trebuie să știm să-l cerem astăzi, fără orgoliu. Uneori trebuie să recunoaștem că nu știm toate răspunsurile, așa încât sprijin pe ceilalți.

HOROSCOP. BERBEC

Ar face bine să nu intre în conflicte astăzi, Luna se află în Pești, bine le-ar sta să ajute pe cineva, să-și ofere sprijinul unor persoane, poate chiar de la locul de muncă, care au nevoie în acest moment de ajutor și se va întoarce.

HOROSCOP. TAUR

Discută cu un prieten, se cam plâng, poate de probleme sentimentale în acest moment pe care le pot avea și pot să primească nu doar ascultare, ci un sfat foarte bun.

HOROSCOP. GEMENI

Au și ei discuții, poate cu șefii lor, se plâng la o persoană cu autoritate, care e, fie specialist într-un domeniu și primesc astfel o îndrumare autorizată, fie de la o persoană cu multă experiență de viață pe care o respectă.

HOROSCOP. RAC

Caută ceva mai mult și mai departe de casă, poate pun mâna pe mâna pe un manual, citesc o carte, merg la cursuri, în tot cazul se instruiesc pentru că au și ei nevoie în acest moment de răspunsuri, fie și de afară.

HOROSCOP. LEU

Este posibil să facă reproșuri partenerului de viață sau unor persoane apropiate cu care colaborează pentru că nu sunt mulțumiți nici de tratament, dar nici de bani. Au sentimentul că sunt speculați financiar.

HOROSCOP. FECIOARĂ

Merg pe mâna altcuiva, impresionează o persoană și știu să-și scoată în evidență calitățile frumoase prin tact și diplomație, se fac plăcute și în felul acesta pot fi mult ajutate.

HOROSCOP. BALANȚĂ

Au nevoie de un specialist, unele chiar caută un medic pentru că aspectele de astăzi le recomandă să-și verifice sănătatea, altele fac servicii pentru persoanele care au probleme de sănătate.

HOROSCOP. SCORPION

Cer tandrețe, duioșie, înțelegere, indiferent ce vor să facă în acest moment, au nevoie de ascultare, dar și ei trebuie să știe să se facă ascultați, depinde de tactul pe care îl au și felul în care știu să comunice.

HOROSCOP. SĂGETĂTOR

Poate mulți au sentimentul că sunt sacrificați în casă, trebuie să respecte niște cutume familiale, deși libertatea lor i-ar fi îndemnat să fie poate cu prietenii sau să nu fie implicați deloc. Nu se poate așa că mai multă disponibilitate pentru cămin.

HOROSCOP. CAPRICORN

Au discuții cu diverse persoane, prieteni sau apropiați și trebuie să asculte supărările tuturor. Nu sunt în dispoziția cea mai bună, dar bine ar fi să se divedească buni creștini.

HOROSCOP. VĂRSĂTOR

Este o zi care poate aduce bani tot pe baza unor mici plângeri sau pur și simplu povestesc despre capacitățile lor și moaie inima cuiva, care ar putea să le facă un loc mai călduț.

HOROSCOP. PEȘTI

Este o zi a capricilor, au sentimentul că trebuie să fie toată lumea centrată pe ei, sunt într-adevăr egotici, dar asta este atmosfera zilei, așa încât să-și acorde atenție, așa încât relaxare spre seară pentru a aduce mai multă energie în suflet.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close