Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 3 iulie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au nevoie de tandrețe, în timp ce Capricornii sunt implicați într-o activitate pe care o detestă

HOROSCOP 3 iulie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au nevoie de tandrețe, în timp ce Capricornii sunt implicați într-o activitate pe care o detestă

HOROSCOP 3 iulie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au nevoie de tandrețe, în timp ce Capricornii sunt implicați într-o activitate pe care o detestă
03 Iul 2018   •   10:26

HOROSCOP 3 IULIE. Avem mare nevoie de ajutor și trebuie să știm să-l cerem astăzi, fără orgoliu. Uneori trebuie să recunoaștem că nu știm toate răspunsurile, așa încât sprijin pe ceilalți.

HOROSCOP 3 IULIE. BERBEC

Ar face bine să nu intre în conflicte astăzi, Luna se află în Pești, bine le-ar sta să ajute pe cineva, să-și ofere sprijinul unor persoane, poate chiar de la locul de muncă, care au nevoie în acest moment de ajutor și se va întoarce.

HOROSCOP 3 IULIE. TAUR

Discută cu un prieten, se cam plâng, poate de probleme sentimentale în acest moment pe care le pot avea și pot să primească nu doar ascultare, ci un sfat foarte bun.

HOROSCOP 3 IULIE. GEMENI

Au și ei discuții, poate cu șefii lor, se plâng la o persoană cu autoritate, care e, fie specialist într-un domeniu și primesc astfel o îndrumare autorizată, fie de la o persoană cu multă experiență de viață pe care o respectă.

HOROSCOP 3 IULIE. RAC

Caută ceva mai mult și mai departe de casă, poate pun mâna pe mâna pe un manual, citesc o carte, merg la cursuri, în tot cazul se instruiesc pentru că au și ei nevoie în acest moment de răspunsuri, fie și de afară.

Mai multe în video de mai jos:

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop Horoscop
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close