Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sprijină un prieten, Vărsătorii fac o investiție mare

Horoscop 3 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sprijină un prieten, Vărsătorii fac o investiție mare

Horoscop 3 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este foarte posibil să ne schimbăm părerea despre o persoană, în sensul bun. Consolare astăzi. Delicatețea sufletească și intuiția sunt subliniate.

Horoscop 3 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sprijină un prieten, Vărsătorii fac o investiție mare
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2021   •   08:32

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii să nu se grăbească să judece aspru pe cineva. Pot realiza că au greșit și e bine să recunoască sincer lucrul asta.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, un prieten s-ar putea să aibă nevoie de sprijin, de încredere, de un cuvânt bun. Așaa că e bine să se uite un pic și în jur, la alții.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni ziua poate aduce confuzie sau înșelare. Mai ales dacă au luat niște decizii care nu trec proba timpului, sau nu în totalitate. Cu sinceritate ar trebui să recunoască și să meargă mai departe.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, o persoană cu care colaborează, sus pusă, poate înșela. Sau cineva nu a aplicat corect un regulament, sau a încălcat o litera a legii. Dar pot găsi soluții zilele următoare.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua aduce o mărturisire, de la o persoană apropiată. Rămâne de văzut dacă au puterea de a ierta, de a înțelege, sau chiar de a ajuta la corectarea unei situații.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, este o zi care le subliniază intuiția și puterea de a înțelege, dincolo de declarații, ce se află în sufletul celorlalți. Este posibil să fie foarte apreciate pentru delicatețea sufletească și felul delicat în care rezolva raportul cu cineva.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele muncesc astăzi și ajutând pe alții. Fac servicii unor apropiați sau țin locul unui coleg de muncă.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, este posibil că un lucru care le place să fie tăiat de pe lista. Deci renunțare la un viciu sau un exces de dragul sănătății.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, raporturile cu familia trec astăzi printr-o situație un pic dificilă. Mai ales dacă cer, în numele confortului lor, să fie susținuți, să aibă mai multă libertate, sau chiar să primească un bun.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capriocorni ziua aduce ori chef de excursii și dorul de a vedea pe cineva, ori niște întâlniri unde cer ajutorul.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, rezolvarea unor probleme financiare. Își asumă fie o cheltuiala, fie fac o investiție foarte bună, mare, dar știu cumva să tragă foloase de pe urmă ei.

Horoscop 3 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, au un foarte bun ghidaj. Se ghidează prin propria intuiție, nu e vorba de o altă persoană care le spune ce să facă. La finalul zilei se pot felicita că au avut curaj să își asculte sufletul. Dar le trebuie și un spirit îndrăzneț mai departe.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close