Antena 3 CNN Horoscop 3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc laude pentru realizări, Fecioarele ajută pe cineva

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc laude pentru realizări, Fecioarele ajută pe cineva

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi minunată, o zi saturniană, pe care o putem petrece cu prietenii sau în diverse activități care sunt prielnice sufletului nostru, un hobby, o pasiune. O zi foarte specială pentru toată lumea, sobră și cu atenție pentru cei din jur. Putem afla niște răspunsuri.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc laude pentru realizări, Fecioarele ajută pe cineva
de Georgiana Adam    |    03 Mai 2021   •   08:33

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, este o zi cu cheltuială, dar nu și-o pot permite. Așa că distracția sau voia bună trebuie atinsă pe economie.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii au tot felul de responsabilități astăzi, dar în general sunt centrați să își facă pe plac, sau să își rezolve propriile treburi. Atenție și la sănătate.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii vorbesc cu persoane aflate la distanță, dar de la care aștepta sfat și îndrumare. Sau se informează din cărți, sau de la televiziuni, din media, astfel încât să își răspundă la niște întrebări.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci ziua poate aduce sprijin și cooperare cu o persoană foarte apropiată, sau chiar cu partenerul de viață. Unii Raci își pot da seama de slăbiciunile sau fricile unei persoane apropiate și o încurajează.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au o zi foarte bună pentru reputația lor. Lumea le recunoaște valoarea și talentul. Se discuta foarte mult despre realizările lor din ultima vreme. Poate chiar dau din casă și spun niște intenții legate de viitorul pe termen lung.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, hărnicie astăzi. Rezolvă tot felul de lucruri și pentru ele dar și pentru alții. Simt nevoia să fie generoase și intervenția lor este binevenită. Pot oferi un ajutor foarte consistent.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele au o zi în care simt nevoia să-și acorde timp și atenție. Poate că se ocupă cu o activitate recreativă, un hobby, o pasiune, ceva ce le place foarte mult și sunt mai puțin atente la nevoile altora.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, în casă, în cămin, și mai ales cu persoanele în vârstă din familie își petrec timpul. Le place lucrul acesta. Poate simt nevoia chiar să susțină, să încurajeze, sau să aline o persoană care are diverse dificultăți.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători putem vorbi de o zi a vizitelor. Un prieten vechi sau o cunoștiință importantă, poate fi vizitată sau măcar vorbesc la telefon, pentru că schimbă multe informații astăzi. Și unii chiar au niște întrebări și li se răspunde.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, planurile financiare sunt vizate. E posibil să discute cu o persoană apropiată de niște intenții pe care le au. Și primesc sfaturi foarte bune. Mai ales soluții cu bani puțini.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua poate aduce sobritate. Simt nevoia să ia în serios lucrurile. Poate își analizează acțiunile din ultima vreme, poate își recunosc și niște greșeli. Au o luciditate foarte mare prin care se auto-analizează și asta îi ajută să se corecteze.

3 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peștii pot avea nevoie de odihnă, sau simt nevoia să fie mai detașați. Unii pot fi considerați chiar absenți. Dar își creează un spațiu de siguranță prin care să-și încarce bateriile.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close