Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii află un adevăr, Balanţele se luptă pentru adevăr

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii află un adevăr, Balanţele se luptă pentru adevăr

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi care aduce tensiuni din cauza grabei, a nerăbdării sau a confuziei şi a multelor lucruri pe care le avem de rezolvat.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii află un adevăr, Balanţele se luptă pentru adevăr
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Mai 2022   •   08:06

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii aleargă din stânga în dreapta, dar este posibil să nu se potrivească lucrurile, lipsa de sincronizare cu alţii sau lipsa de informaţii la timp îi poate supăra.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, banii parcă le aleargă printre degete. Ştiu că pot pune mâna pe ei, dar parcă nu reuşesc să realizeze acest lucru. Şi de aici, tot felul de mâhniri. Pierderi de bani şi din cauza altora, prieteni sau împrumuturi care nu se întorc.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, o zi aducătoare de agitaţie mentală şi trebuie să fie foarte atenţi cu cuvintele pe care le rostesc pentru că unii oameni se pot mâhni. Li se smulg promisiuni sau li se cere să ţină o promisiune făcută şi asta nu le pică deloc bine.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii trebuie să fie un pic mai atenţi la sănătate pentru că pot avea nişte răspunsuri pozitive în acest sens. Pe de altă parte, atenţie la greşelile celorlalţi şi timp pierdut, irosit.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce multe discuţii cu anturajul, cu persoane din jurul lor şi poate că nu sunt mulţumiţi cu felul în care îi privesc ceilalţi sau de locul lor acum. Încearcă să câştige respect.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele îşi bat capul cu autorităţile sau cu şefii, încearcă să lămurească pe cineva. Poate au nevoie de nişte acte care nu sunt semnate la timp şi trebuie să fie foarte flexibile astfel încât să deschidă uşile.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele se luptă pentru dreptate şi adevăr, astăzi, şi discută mult cu cineva, punând temele de la un nivel foarte înalt moral.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au nevoie de nişte răspunsuri, de un specialist, trebuie să convingă pe cineva să le facă o treabă în locul lor sau alături de ei şi e mult de discutat. Au sentimentul că riscă o pagubă.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o zi a relaţiilor. Pot afla cu surprindere că oamenii nu îi văd aşa cum credeau ei că sunt priviţi şi poate nu au aşa multă încredere în ei. Trebuie să discute mai mult, să lămurească mai mult.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii muncesc alături de persoane pe care nu le consideră foarte bine pregătite, de aceea împart sfaturi, îndrumări în stânga şi în dreapta şi e foarte bine pentru că este un dar al lor şi, până la urmă, rezolvă lucrurile, dar cu ceva zbatere.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt un pic împrăştiaţi, dar asta e bine dacă munca cere creativitate şi spontaneitate. E mai puţin bine dacă trebuie să facă ceva foarte riguros.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, o zi care poate să le reactiveze anxietăţile mai vechi, nesiguranţa, neîncrederea în ei, ruşinea sau vina. Dar este doar un mod şi trebuie să aibă răbdare pentru că aspectele de mâine vor fi cu totul altele.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close