Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii călătoresc, Capricornii găsesc soluții pe care alții nu le văd

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii călătoresc, Capricornii găsesc soluții pe care alții nu le văd

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi a amabilității. Trebuie să cunoaștem eticheta. Să călcăm pe vârfuri, să nu spargem bibelourile. O zi în care ne bazăm pe ajutor, pe sprijin și pe relații. Un sfat bun, care sigur va fi primit. Legăturile cu ceilalți pot fi consolidate astăzi.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii călătoresc, Capricornii găsesc soluții pe care alții nu le văd
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Noi 2021   •   08:47

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, bune întâlniri și discuții. Cu condiția să nu provoace, să nu irite, și să fie politicoși.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, amabilitatea este folosită mai ales pentru a face curte unei persoane de care au nevoie în acest moment. Și le iese.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii, foarte simpatici. Pentru unii, energia acestei zile poate fi folosită pentru flirt. Alții se oupa de lucruri care le plac. Unii își pregătesc și o călătorie..

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii, bune rezultate în viață lor privată, atât în familie cât și acolo în celulă biroului lor. Le ies lucrurile și răsuflă ușurați că au scăpat de o grijă.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei ziua aduce vizite și întâlniri frumoase. Călătorii sau scurte voiaje pline de farmec. Și, poate, flirt.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele primesc niște confirmări în legătura cu niște colaborări care pot duce la succes financiar. Poate nu imediat, ci mai târziu. Dar încă mai au de pus la punct ceva legat de organizare și resurse profesionale.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele, foarte inspirate, intuitive. Au spirit de convingere. Știu cum să pună problema, de aceea sunt foarte credibile. Găsesc soluții și cumva o dau ele în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii pun cap la cap niște informații și se strecoară printre informații sau constrângeri administrative, astfel încât să găsească o cale de ieșire.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii se bazează pe prieteni. Este posibil să apară o persoană nouă în viață lor, de care au nevoie, că un salvator. Și, în unele cazuri, Sagetatorii pot fi salvatorii altora. Dar, frecvent, ei găsesc o mâna întinsă.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce putere și curaj. Au curajul să spună ce gândesc sau să ofere soluțiile pe care alții nu le văd, însă pentru ei sunt foarte potrivite. Chiar cu autoritățile pot avea niște ciocniri, dar ies învingători.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii caută adevărul și dau dreptate fiecăruia. Pot avea o viziune mai largă decât alții, astfel încât să împace punctele diferite de vedere, sau să găsească puntea între ele. Călătorii, de asemenea, pe care și le aranjează astăzi.

Horoscop 3 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua aduce alinare, un sfat bun, grijă din partea cuiva care știe să le deschidă un orizont nou. Așa că , dacă au probleme, trebuie să știe să ceară ajutorul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close