Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au nevoie de iubire și tandrețe, Leii fac economii

Horoscop 3 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au nevoie de iubire și tandrețe, Leii fac economii

Horoscop 3 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au nevoie de iubire și tandrețe, Leii fac economii
03 Noi 2018   •   08:57

HOROSCOP. Grija pentru sănătate este subliniată astăzi de planete, e bine să ne gândim cu mai multă atenție la nevoile noastre corporale, dar și sufletești, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP. Berbec - Unii lucrează și au rezultate foarte bune, alții preferă să se odihnească și să lucreze în favoarea lor biologică, sănătatea pe primul plan.
HOROSCOP. Taur - Au nevoie de iubire și tandrețe, sunt foarte buni organizatori de petreceri, se gândesc la toată lumea.
HOROSCOP. Gemeni - Au multe de rezolvat și profită de weekend, unii primesc musafiri și sunt gazde minunate. 
HOROSCOP. Rac - Vizite și călătorii, dar cu scopuri foarte practice, rezolvă lucruri pentru ei, dar și pentru alții. Colaborare foarte bună cu partenerii de viață.
HOROSCOP. Leu - Se gândesc la bani, tot ce fac acum, fac cu multă economie. Unii sunt mai gospodari și își umplu cămara
HOROSCOP. Fecioară - Este o zi în care se bazează foarte mult pe intuiție. E bine să nu se forțeze, chiar dacă unele lucruri așteaptă demult să fie rezolvate.
HOROSCOP. Balanță - Au nevoie de izolare și de odihnă, de relaxare, pentru a-și încărca bateriile.
HOROSCOP. Scorpion - Se bazează pe prieteni și au o zi minunată. Ies bine și la bani. Chiar dacă fac cadouri, ele sunt bine gândite și bine țintite
HOROSCOP. Săgetător - Au parte de o zi foarte frumoasă, dar au și multe responsabilități, nu la muncă, poate în familie. 
HOROSCOP. Capricorn - Au chef de călătorii, poate vor face o ieșire din oraș, dar cu scopuri practice. Rezolvă lucruri sau discută lucruri importante. 
HOROSCOP. Vărsător - Îi lasă pe alții să se afirme sau profită de serviciul altora. Sunt niște răsfățați și s-ar putea să primească un cadou.
HOROSCOP. Pești - Se impun ca persoane extraordinar de săritoare, e nevoie de serviciul lor, sunt foarte pricepuți în ceea ce fac astăzi. 

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu zodii Horoscop
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close