Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii ies din cotidian, Fecioarele primesc o veste care le face ziua

Horoscop 3 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii ies din cotidian, Fecioarele primesc o veste care le face ziua

Libertatea şi distracţie astăzi. Poate nu e o zi cu multă libertatea, dar ştim să ne facem programul astfel încât să ne simţim bine.

Horoscop 3 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii ies din cotidian, Fecioarele primesc o veste care le face ziua
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Oct 2020   •   08:12

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC - au tot felul de idei, mai ales gospodăreşti şi strălucesc prin nişte abilităţi extraordinare. Învaţă şi lucruri noi astăzi.

HOROSCOP TAUR - accentul cade pe propria lor persoană, fac doar ce le place şi e bine aşa. Mai ales seara, se anunţă frumoasă şi chiar romantică. Au surprize şi întâlniri cu totul neaşteptate.

HOROSCOP GEMENI - ziua poate aduce fie o ieşire din cotidian, o călătorie, o excursie, fie o întâlnire cu cineva care le face plăcere, dar le deschide şi sufletul.

HOROSCOP RAC - experinţe noi astăzi, mai ales alături de prieteni. Pot avea şi o invitaţie-surpriză şi cumva se regenerează sufleteşte datorită acestor întâlniri şi experinţe foarte speciale.

HOROSCOP LEU - este una din acele zile în care iau decizii sau se gândesc că e timpul să le ia şi să le aplice în zilele următoare. Şi ei au nevoie de experienţe inedite, dar atenţie la cheltuieli, se pare că sunt cu folos.

HOROSCOP FECIOARĂ - are loc o schimbare de gânduri, de planuri, dar într-o notă foarte optimistă, foarte pozitivă, romantică. Pot primi şi o veste foarte bună şi asta le face ziua. 

HOROSCOP BALANŢĂ - surprize din partea unei persoane sau un cadou, o invitaţie, ori o vorbă bună. Oricum, lucrurile se aranjează, mai ales în relaţiile personale.

HOROSCOP SCORPION - pun accent pe întâlnirea cu cineva, dar spre seară e loc de multe explicaţii, se desfac multe încurcături sau se dezleagă enigme în legătură cu gesturile şi cuvintele cuiva.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - o zi cu muncă astăzi poate gospodărească, dar au chef să muncească şi fac şi pentru alţii nişte gesturi frumoase.

HOROSCOP CAPRICORN - se pot distra sau au nevoie de mai mult divertisment sau umor şi reuşesc să facă asta, mai ales dacă se lasă pe mâna unui prieten. Deci, să spună da experienţelor inedite.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - în casă se petrece acţiunea, pot avea parte de musafiri, discuţii interesante, au loc planuri de viitor.

HOROSCOP PEŞTI - ziua poate aduce vizite foarte frumoase, dar trebuie să meargă acolo unde le face plăcere şi ştiu la ce să se aştepte.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close