Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii cer cooperarea partenerului de cuplu, iar Leii au o zi cu tensiuni

Horoscop 30 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii cer cooperarea partenerului de cuplu, iar Leii au o zi cu tensiuni

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat joi, la Antena 3 horoscopul pentru 29 aprilie. Ziua subliniază orgoliile şi de aceea este posibil să ne simţim mai iritaţi decât în alte zile dacă avem impresia că cineva ne ofensează.

Horoscop 30 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii cer cooperarea partenerului de cuplu, iar Leii au o zi cu tensiuni
30 Apr 2020   •   10:42

Horoscop. Berbec - Gelozie. Pot fi mâhniţi dacă nu primesc atenţie, sau dacă intră în competiţie cu cineva şi li se pare că e mai admirat decât în ei.

Horoscop. Taur - Dispute în cămin, fie privind nişte afaceri materiale , financiare, fie pur şi simplu este un conflict de autoritate. Vor să îşi impună părerea, dar şi ceilalţi vor să facă acelaşi lucru.

Horoscop. Gemeni - Ziua poate aduce dor pentru o persoană aflată la distanţă, dar şi nevoia lor de libertate şi deplasare, sau vor să ajungă într-un loc şi nu pot fi acolo, sau reatează o călătorie.

Horoscop. Rac - Tensiuni relaţionale, parteneriale, mai ales privind banii, sau gradul în care fiecare se implică. Racii au sentimentul că deşi cer, cooperarea partenerului de viaţă şi implicarea sa, nu primesc cât investesc.

Horoscop. Leu - O zi cu tensiuni, în sensul că Luna, fiind în semnul lor zodical, sunt mai emotivi, mai sensibili. Vor mai multă antenţie, sau măcar să fie lăsaţi în pace şi pot reacţiona destul de supărător.

Horoscop. Fecioară - O atenţionare privind sănătatea, o oboseală sau o sâcâială care se instalează în cazul lor. Pe de altă parte, este o zi şi cu tensiuni, mai ales după-amiaza, administrative, dacă nu rezolvă lucrurile la timp.

Horoscop. Balanţă - Veşti şi informaţii, mai ales după-amiaza care le cam mâhnesc, din partea prietenilor, sau prietenilor partenerului de viaţă. O scăpare, o neglijenţă a partenerului nu le pică bine.

Horoscop. Scorpion - O zi care poate aduce mai ales după-amiază, tensiuni în colaborarea cu diverse persoane şi pot realiza şi nişte greşeli pe care le-au făcut în acelaşi timp.

Horoscop. Săgetător - Au nevoie de ordine şi organizare, de respectarea legii. Urmăresc lucrul acesta şi la cei din jur şi de aici pot izbucni discuţii, mai ales în a doua jumătate a zilei.

Horoscop. Capricorn - Sunt foarte atenţi, mai ales la relaţiile personale. Poate fi una din acele zile sau seri de singurătate, sau de distanţare şi răceală care nu le pică foarte bine, sau nu ştiu cum să o depăşească.

Horoscop. Vărsător - Sunt uşor de iritat, mai ales spre după-amiază şi seară şi asta mai ales dacă simt că sunt puşi într-o situaţie în care sunt prinşi pe picior greşit, sau li se cer lucruri pe care nu le dau şi nu se simt foarte siguri pe ei.

Horoscop. Peşti - Au atenţionare privind sănătatea. Pe de altă parte, excese sau tot felul de sensibilităţi. Pe de altă parte şi discuţii în contradictoriu după-amiază cu cineva privind legea, ordinea, drepturile, sau o amendă. O zi cu atenţionări astăzi. E bine să nu fim orgolioşi şi să nu fim ţâfnoşi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close