Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pierd pe mâna unor prieteni, Vărsătorii stau şi cineva le ia faţa

Horoscop 30 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pierd pe mâna unor prieteni, Vărsătorii stau şi cineva le ia faţa

Horoscop 30 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi tensionată, avem multe confuzii, nesiguranţe sau nu ştim exact ce să alegem. În final, ne descurcăm noi cumva.

Horoscop 30 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pierd pe mâna unor prieteni, Vărsătorii stau şi cineva le ia faţa
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Aug 2021   •   08:44

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, multe informaţii din sfera profesională, poate şi dezamăgiri, că unii au zis şi nu au făcut, alţii poate nu au cu ce să lucreze. În tot cazul, aceasta este atmosfera, trebuie să aibă răbdare, să treacă, zilele următoare va fi mult mai bine.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii îşi fac griji cu banii, cheltuiesc sau au cheltuit şi îşi dau seama că nu e bine sau acum trebuie să scoată nişte bani din buzunar, nu prea le convine şi nu prea înţeleg sensul, dar cineva pare că aşteaptă să facă asta.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, tensiunile pot fi legate de modul lor, starea lor, poate şi de sănătate sau sunt meteosensibili. În tot cazul, au un disconfort astăzi mai mult emoţional.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, dificultăţile pot fi legate de nişte informaţii care li s-au ascuns, fie ei nu au fost atenţi la ele, nu le-au apreciat corect, şi-au făcut calculele greşite şi acum trebuie să evalueze lucrurile mult mai realist.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii pot fi şi ei dezamăgiţi de pierderi diverse şi financiare din cauza altor persoane - nişte proiecte eventual în care au investit, de la care au sperat lucruri, dar nu dau rezultatele dorite sau pe mâna unor prieteni pierd.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, riscurile şi neliniştea sunt date astăzi de nişte responsabilităţi pe care şi le-au asumat şi au şi termene limită pentru ele, şi parcă simt că ori nu sunt pregătite, ori nu sunt mobilizate şi trag de ele ca să facă lucrurile. Sau pot fi puse într-o situaţie ingrată şi care nu le reprezintă.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, acte care nu sosesc, nu sunt bune, întârzie, dar şi vorbe diverse de la persoane care le dau disconfort, le emoţionează.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, tensiunile sunt legate de siguranţa lor materială, nu e vorba neapărat de bani pe care îi pierd, dar au nişte planuri şi nu au sentimentul că lucrurile vor ieşi. Dacă mai scot şi bani din buzunar, chiar că se tem.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, vorbe neplăcute cu autorităţile sau persoane de care depind, ciocniri de orgolii mai ales după-amiaza, riscă să ia nişte decizii la nervi, deci mai bine abţinere, pentru că zilele următoare sunt mai bune.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii muncesc de zor, mai ales cu oameni nepregătiţi, zic ei. Pot avea chiar fricţiuni cu autorităţile care întârzie un act sau nişte birocraţii care mai mult încurcă. Aşa este astăzi, zilele următoare va fi mai bine.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii au planuri mari, dar parcă nu au energia să pună în practică sau îşi dau seama că au idei valoroase. Dar nu au făcut lucrul acesta la timp şi cineva le ia faţa acum. În tot cazul, trebuie să se mobilizeze şi să recupereze.

Horoscop 30 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, tot felul de emoţii şi nesiguranţă pentru viaţa lor sau viaţa cuiva de care le pasă. Vor să ajute, să îndrepte, că corecteze şi ar avea nevoie de sfatul unei persoane care ştie să le mobilizeze sau se pricepe la problema care îi preocupă pe ei.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close