Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii ar putea rupe un parteneriat, Racii au nevoie de mai multă libertate

Horoscop 30 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii ar putea rupe un parteneriat, Racii au nevoie de mai multă libertate

Horoscop 30 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii ar putea rupe un parteneriat, Racii au nevoie de mai multă libertate
30 Aug 2018   •   09:04

HOROSCOP. Cea mai tensionată zi a săptămânii, conjuncția Lună-Uranus, care poate aduce schimbări de situații și de dispoziții, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP. Berbec - Se schimbă sursa banilor, dar și felul în care vă folosiți calitățile personale și experiența.
HOROSCOP. Taur - Schimbări de dispoziție, vor libertate, tocmai de aceea s-ar putea să regândească niște colaborări, dacă se simt constrânși. S-ar putea să rupă un parteneriat.
HOROSCOP. Gemeni - Analizează ce se întâmplă în jurul lor. Alții țintesc o funcție mai înaltă.
HOROSCOP. Rac - Au nevoie de mai multă libertate, și în viața personală, dar și în cea profesională. Vor să își pună ideile în practică.
HOROSCOP. Leu - Foarte multe idei și crize de orgoliu. Au senzația că sunt păcăliți la bani.
HOROSCOP. Fecioară - Sunt surprinse de o veste pe care o primesc, foarte practică. Trebuie să se adapteze la vestea care vine și o fac foarte bine. 
HOROSCOP. Balanță - Sunt cu ochii pe pierderi, nu sunt mulțumiți pentru că nu ei sunt cauza și de aceea vor să ia măsuri.
HOROSCOP. Scorpion - Este o zi foarte bună sub aspect partenerial. Se spun lucrurilor pe nume, dar nu est recomandată o decizie emoțională.
HOROSCOP. Săgetător - Lucrează cu îndârjire și se implică foarte mult în ceea ce fac. Vor fi rezultate vizibile și în ochii șefilor.
HOROSCOP. Capricorn - Au o stare sentimentală un pic mai agitată, vor să facă o schimbare.
HOROSCOP. Vărsător - Sunt cu ochii pe membrii familiei, pentru că au sentimentul că nu prea au fost prezenți în familie. 
HOROSCOP. Pești - Își schimbă optica, s-ar putea să analizează situația și să se răzgândească în privința unui lucru pe care au promis că îl fac. 


 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close