Antena 3 Horoscop HOROSCOP 30 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt foarte atenți la impresia pe care o fac. Săgetătorii fac multe drumuri astăzi, atenție la viteză!

HOROSCOP 30 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt foarte atenți la impresia pe care o fac. Săgetătorii fac multe drumuri astăzi, atenție la viteză!

30 Dec 2019   •   09:19
HOROSCOP 30 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt foarte atenți la impresia pe care o fac. Săgetătorii fac multe drumuri astăzi, atenție la viteză!

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 30 decembrie. Surprize si capricii astăzi, cu luna în Vărsător. Să fim atenți dacă trebăluim prin bucătărie.

HOROSCOP  Berbec -  Frumoasă zi pentru prietenie. Au o dispoziție frumoasă și plină de umor.

HOROSCOP  Taur - Au responsabilități pe final de an, sau vor să bifeze neapărat o acțiune. Să nu treacă anul fără să fi făcut ceva, nu neapărat față de o persoană. 

HOROSCOP  Gemeni - Sunt cu mintea la cineva de la drum. Cumva trebuie să își pună gândurile în ordine, poate își fac agenda pentru 2020. Important este că au claritate mentală.

HOROSCOP  Rac - Este una din acele zile în care le-ar prinde bine că au pe cine să conteze, însă trebuie să se bazeze pe propriile forțe.

HOROSCOP Leu - Sunt foarte atenți la impresia pe care o fac, mai ales în prima parte a zilei.

HOROSCOP  Fecioară - Treburi casnice, mai ales în prima parte a zilei. După amiază petrec timp cu partenerul.

HOROSCOP  Balanță - Se onorează pe ele însele. Fac cumpărături.

HOROSCOP  Scorpion - E o zi în care își reîncarc bateriile. Stau în casă sau au grija casei.

HOROSCOP  Săgetător - Drumuri, vizite, deplasări. Au o zi frumoasă și plină de soare în suflet. Atenție la viteză!

HOROSCOP  Capricorn - Ziua poate să aducă cumpărături sau daruri pentru persoanele care nu au fost onorate de ei până acum.

HOROSCOP  Vărsător - Sunt capricioși. Sunt capabili să facă surprize pentru cei din jur.

HOROSCOP  Pești - Zi relaxantă, unii chiar se ascund pentru a-și menaja forțele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close