Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 ianuarie 2019. Taurii au un dor nebun de ducă, Racii se gândesc la o afacere

Horoscop 30 ianuarie 2019. Taurii au un dor nebun de ducă, Racii se gândesc la o afacere

Horoscop 30 ianuarie 2019. Taurii au un dor nebun de ducă, Racii se gândesc la o afacere
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Ian 2019   •   20:25

Horoscop Berbec. Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuşi nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi băga mâna în foc.

Horoscop Taur. Nu te mulţumeşti cu spaţiul strâmt în care trăieşti, ci visele tale zboară cu mult mai departe de graniţele casei, ale oraşului, ale ţării tale! Visezi la o călătorie deosebită, şi poate deja pregăteşti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinaţie. Poate te întâlneşti cu cineva care a fost deja acolo şi ţi se face un dor nebun de ducă doar discutând despre acele locuri. Destinaţiile îndepărtate te cheamă ca un magnet şi, cu ceva noroc, dar şi cu voinţă, ai pitea ajunge acolo! Nu poţi sta acasă.

Horoscop Gemeni. Se deschide un capitol nou în planurile tale profesionale şi, ca la orice început de drum, şi cuprins de entuziasm şi de pasiune. Îţi place tot ce-i nou, tot ce-i provocator şi te pune la treabă, de aceea nu vei sta să te gândeşti mult înainte de a-i da startul. Te implici trup şi suflet în noua etapă tocmai începută, conştient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care îl investeşti în ce ţi-ai propus. Nu e ceva uşor de atins, nici nu ţi se oferă pe tavă, dar deţii toate calităţile să ajungi la rezultate de top, deci munceşte!

Horoscop Rac. O afacere pe cont propriu ar fi cea mai înţeleaptă decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care aşteaptă să fie investit într-o direcţie din care, într-o zi, ar putea apărea beneficii materiale promiţătoare. Dacă te bate demult gândul să porneşti de unul singur într-o afacere sau un proiect cu conotaţii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te aştepta la câştiguri peste noapte. Ţi se cere efort, răbdare şi curaj până vor apărea şi rezultatele sperate!

Horoscop Leu. Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac astre
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close