Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele să fie atente la drum, Taurii descoperă surse de bani chiar în casa lor

Horoscop 30 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele să fie atente la drum, Taurii descoperă surse de bani chiar în casa lor

Ziua ne testează curajul, aşa că e bine să ne exprimăm opiniile într-un mod diplomat, dar şi să luăm decizii care sunt valoroase în acest moment penru noi.

Horoscop 30 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele să fie atente la drum, Taurii descoperă surse de bani chiar în casa lor
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    30 Iul 2020   •   08:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - au opinii foarte puternice şi nu dau înapoi, chiar dacă se confruntă cu persoane foarte importante pentru ei. Important e să aibă argumente, nu opinii care jenează.

Taur - ziua aduce un câştig material, se descurcă foarte bine cu instrumentele pe care le au la îndemână. Dacă sunt un pic atenţi vor descoperi surse de bani exact în ce au acum în casa lor.

Gemeni - ziua aduce un prieten, o conversaţie foarte plăcută cu o cunoştinţă sau o nouă cunoştinţă pe care o fac acum, dar descoperă că au foarte multe lucruri în comun şi sunt complimentaţi.

Rac - multă muncă azi, parcă ar vrea să dovedească ceva cuiva, poate şefului sau partenerului de viaţă şi sunt deplin mobilizaţi pentru a reuşi în ce şi-au propus şi chiar au mai şanse.

Leu - pun foarte mare preţ pe libertatea de expresie, pe libertatea de opinie, se pot confrunta cu persoane care au putere de decizie, dar se pare că nu le pasă. Important este să aibă argumente şi să nu reacţioneze violent.

Fecioară - sunt într-una din acele zile în care simt nevoia să fie mai discrete sau să verifice nişte informaţii înainte de a le da drumul şi fac ceva cercetări. Chiar şi în casă ascultă mai multe opinii.

Balanţă - o zi care îndeamnă la călătorii, vacanţă, planuri pe termen lung, mai ales în prima parte a zilei, când vin şi informaţii foarte bune. Atenţie spre seară, mai ales pentru cei care fac drumuri lungi.

Scorpion - stau foarte bine la capitolul bani şi interese financiare, manipulează foarte bine atuurile lor, se folosesc foarte bine de înzestrările, rezultatele şi capacităţile lor, se vând scump.

Săgetător - e o zi care le permite să iasă în evidenţă, să-şi sublinieze calităţile, atuurile, se laudă un pic ca mult, dar lumea e deja obişnuită. Unii le apreciează calităţile.

Capricorn - pot fi suspicioşi dacă sunt îndemnaţi, sfătuiţi să facă un anumit lucru şi au nevoie de ceva mai mult timp să reflecteze sau să adune informaţii şi să compare lucrurile.

Vărsător - ziua anunţă popularitate, însă în a doua jumătate a zilei e bine să calculeze, să cântărească mai atent lângă cine stau şi pe cine cred pe cuvânt.

Peşti - ziua aduce evenimente importante, poate chiar o invitaţie la un eveniment mai pretenţios şi trebuie să se pregătească pentru el sau pregătesc o lucrare sau o expunere. În tot cazul, sunt foarte riguroşi în tot ce fac astăzi.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close