Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc lămuriri, Capricornii își depășesc limite

Horoscop 30 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc lămuriri, Capricornii își depășesc limite

Horoscop 30 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Cât de departe ducem încăpățânarea? Asta este întrebarea zilei. Abia spre seară lucrurile se liniștesc. O zi care ne tensionează, pentru că vrem niște realizări. Dar ele vin un pic mai lent și numai dacă cooperăm foarte bine cu cei din jur.

Horoscop 30 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc lămuriri, Capricornii își depășesc limite
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2021   •   08:39

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii este posibil să între în conflict cu o autoritate, un șef sau o persoană importantă, cu care se ciocnesc astăzi, pentru că au ritmuri diferite, nu doar opinii diferite. Sigur, Berbecii vor totul repede.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii pot fi și ei surprinși de un blocaj care apare, nu de la o persoană, ci din sistem. Reguli, legi, ceva ce îi poate bloca acum, sau un act care nu a sosit. Răbdare! Lucrurile se vor rezolva, dar abia spre seară, sau zilele următoare.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii pot fi surprinși de o pagubă pe care o au din cauza altcuiva și nu au văzut la timp, riscurile pe care le implică interacțiunea cu o anumită persoană. Vor rezolva lucrurile zilele următoare.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, pot întra în conflict cu o persoană apropiată, un colaborator, care înțelege să facă lucrurile într-un anumit fel, foarte strict. Dar iată că Racii văd lucrurile un pic mai creativ și ingenios. Lămuriri astăzi.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, lucrurile pot să-i tensioneze, dacă nu s-a făcut o treaba la timp și ei depind cumva de o etapă ce cădea sub responsabilitatea altcuiva. De asemenea, și probleme administrative sau juridice.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele, pot fi și ele astăzi un pic tensionate, tot din cauza altor persoane, care poate chiar le pagubesc într-un fel sau altul.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele au dificultăți cu partenerul de viață, sau un membru al familiei. Trebuie să-l ajute și le da asta progamul peste cap.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, atenționările sunt legate de aspecte administrative și contractuale. Sunt presați de niște termene foarte stricte, pentru a rezolva lucrurile la timp. Abia spre seară se reincadreaza în ritm.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au atenționare cu privire la sănătate și la bani. Nu trebuie să cheltuiască imprudent și, de asemenea, să fie atenți cum își gestionează forța, pentru că dacă își depășesc cumva limitele, își ating sănătatea.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, emoții și nesiguranță. Sau trebuie să schimbe ceva, să-și depășească niște limite pentru a rezolva altceva. Legat de drumuri și contacte cu diverse persoane. Un pic să-și modeleze conceptele.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, aspectele sunt tensionate fie din pricina sănătății, sau nu sunt într-o stare bună energetic pentru a rezolva problemele de astăzi.

Horoscop 30 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii, abia după amiază, spre seară, este foarte bună, inclusiv dn punct de vedere financiar. Pentru că primesc suport, pe care îl așteaptă toată ziua. Așa că să aibă speranța, pentru că lucrurile se rezolva.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Klaus Iohannis, propus oficial de România ca Secretar General al NATO
x close