Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele să-și încarce bateriile, la Săgetători apar tot felul de surprize

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele să-și încarce bateriile, la Săgetători apar tot felul de surprize

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Orgolii astăzi, trebuie să fim un pic atenți pentru că ziua este tensionată. Să spunem exact lucrurile care trebuie sau să le amânăm pe cele pe care vrem să le spunem pentru când avem aspecte mai bune.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele să-și încarce bateriile, la Săgetători apar tot felul de surprize
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Iul 2022   •   08:00

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 30  iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii nu trebuie să cheltuiască și e bine să-și țină bani în buzunar. Tendința este foarte mare să scoată mai mult decât e necesar.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, tensiunile acestei zile pot fi legate de casă și cămin. Dacă sunt sâcâiți cu diverse sarcini de care nu au niciun chef, e bine să-și îngrijească sănătatea astăzi.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, atenție la drumuri. Mai bine calculate, fără viteză și fără imprudență și fără să ne fure peisajul.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, cheltuieli astăzi de dragul cuiva. Ar fi bine să reziste și să nu împrumute bani, pentru că nu prea se ține de promisiune și nu întoarce banii persoana respectivă.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

La Lei, tensiuni diverse, tot felul de gânduri care frământă, care macină și poate și confruntări cu o persoană apropiată, de care țin cont, dar nu o pot mulțumi. Apar și animozități.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare e una din acele zile în care trebuie să lase eforturile fizice mai ușor și să îşi încarce bateriile. Poate le-ar prinde bine să tragă obloanele, să se izoleze, să închidă telefoanele și efectiv să se încarce.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, gelozii. Este posibil ca în strălucirea lor, să fie invidiate de cineva. În tot cazul, tot felul de vorbe aud și își dau seama că unele persoane, deși le admiră, nu le aprobă în totalitate sau nu le doresc neapărat binele. 

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de efort intelectual. Au multe lucruri de rezolvat, de ordonat și trebuie să se concentreze și nu sunt mulțumiți dacă cineva îi distrează sau îi critică, nici nu trebuie să ia aminte.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, drumuri, călătorii, chef de voiaj, le pot face, dar lucrurile nu sunt așa cum le-au calculat. Mai apar și tot felul de surprize, așa că fie maleabili. Pot fi nemulțumiți de confort dacă pleacă.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua este aducătoare de cheltuieli, poate ale altora, dar îi afectează și pe ei, mai ales ales partenerii de viață sau cineva apropiat. Atenție la vorbe, să nu se spună mai mult decât e cazul.

Horoscop 30 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sociali astăzi, dar într-un context obositor. Poate că trebuie să întâlnească niște persoane, subiectele pe care le discută, de asemenea, sunt obositoare, să aibă răbdare pur și simplu, mai sunt și astfel de zile.

Horoscop 30  iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, atenție la sănătate astăzi! Este o încărcătură psihică și trebuie să învețe să se deconecteze, să se decupleze de la griji, să le pună pe ”hold” și să se încarce pur și simplu, să îşi vadă de sănătate. 

O zi un pic complicată astăzi, pentru toată lumea. Dar, în felul acesta, ne este testată înțelepciunea și răbdarea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close