Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac săpături şi investighează, Săgetătorii au probleme de sănătate

Horoscop 30 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac săpături şi investighează, Săgetătorii au probleme de sănătate

Marţi, 30 iunie, este o zi care, din punct de vedere astral, aduce multă isteţime, perspicacitate, apărarea ţelurilor, mai ales când e vorba de bani. De asemenea, este o zi care ne invită pe toţi să ne folosim intuiţia, flerul şi mai ales să nu intrăm în conflict. Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat marţi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 30 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac săpături şi investighează, Săgetătorii au probleme de sănătate
Sursa foto: antena3
de Denisa Nedelcu    |    30 Iun 2020   •   09:25

Berbec - atenţie şi vigilenţă, trebuie să asculte cu mai mută prudenţă ce au alţii de spus, ce trădează despre propriile lor interese.

Taur - sunt foarte dibaci în a-şi da seama, a intui care sunt dorinţele celor din jur, unele nerostite.

Gemeni - multă muncă azi, dar nu sunt singuri, se bazează pe persoane care sunt pregătite, ştiu ce au de făcut. Au sentimentul că unele persoane trag pe interesul lor decât pe cel general al echipei.

Rac - ziua aduce inspiraţie şi imaginaţie, foarte utilă când trebuie să ţină pasul cu evenimentele şi să ia decizii. În plan sentimental, sunt gesturi surprinzătoare ale omului drag.

Leu - prudenţă, îşi calculează fiecare pas şi nu exagerează, nu sunt excesivi în măsurile pe care le iau, au un instinct foarte bun de apărare.

Fecioară -  fac săpături, au un spirit de investigator, îşi dau seama ce lucruri li se ascund.

Balanţă - vorbim de bani, care sunt foarte bine gândiţi şi negociaţi. S-ar putea să taie dorinţa de cheltuială a cuiva din anturaj.

Scorpion - fler foarte bun atât în afaceri, cât şi în relaţiile personale, se prind la timp de schimbarea de optică a cuiva şi ştiu să se replieze.

Săgetător - sunt discreţi, invizibili chiar, fie pentru că au grijă de sănătatea lor, fie pentru că nu-şi trădează gândurile, vor să dea o alt impresie.

Capricorn - sunt populari, se întâlnesc cu persoane care le dau sfaturi sau un pont care îi ajută să-şi facă nişte calcule.

Vărsător - autoritate la locul de muncă, se bizuie pe experienţa lor, sunt vocali şi pun piciorul în prag dacă cineva vine cu alte idei.

Peşti - o zi inspirată, sunt visători, îşi fac planuri de călătorie, au o zi a planurilor, le face mintea să viseze.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close