Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna Nouă aduce un alt ritm pentru Gemeni, Peştilor li se schimbă viaţa

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna Nouă aduce un alt ritm pentru Gemeni, Peştilor li se schimbă viaţa

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Lună Nouă în Gemeni şi Mercur retrograd, cu alte cuvinte, schimbăm punctul de vedere, găsim soluţii, mai ales la problemele financiare.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Luna Nouă aduce un alt ritm pentru Gemeni, Peştilor li se schimbă viaţa
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Mai 2022   •   08:41

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii se pot consulta cu o persoană sau dau ei de nişte date, cifre, investighează şi află nişte informaţii minunate care îi ajută în afaceri.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, comportamentul lor se poate schimba, atitudinea lor şi prin asta şi relaţiile de colaborare care se reflectă asupra banilor, pentru că sunt foarte preocupaţi de bani.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, au mari şanse să se împrospăteze, pur şi simplu firea lor se poate îmbunătăţi. Renunţă la nemulţumiri, la mâhniri şi se înseninează. Această Lună Nouă dă un alt ritm şi un alt suflu vieţii lor.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, vorbim de o zi care poate aduce o conştientizare, o înţelegere cu o problemă ce ţine de o prietenie. Relaţia cu cineva se poate apropia, se poate îmbunătăţi, datorită acestei conştientizări.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, Luna Nouă aduce popularitate sau sunt interesaţi să câştige mai multă popularitate, în felul acesta calităţile lor şi munca, serviciile să fie mai vizibile.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o Lună Nouă în zona carierei, un alt ritm, un nou proiect sau un nou start sau o nouă atitudine care este extraordinar de potrivită pentru ce au de făcut acum. Câştigă vizibilitate şi, de asemenea, un câştig pe care îl obţin le dă voie să meargă mai departe.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, Luna Nouă vizează credinţa şi crezurile după care se ghidează, poate îşi dau seama că au avut prejudecăţi, schimbă ideile cu persoane în care au încredere.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, banii pot veni datorită unor colaborări care sunt mai bine gândite şi poate chiar corectate: termenii unui contract sau cifrele pe care le vizau.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

La Săgetători, Luna Nouă aduce o imagine de sine în afară prezentată celorlalţi mult mai frumoasă şi îşi fac simpatii.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

La Capricorni, muncă multă cu această Lună Nouă, cu oameni noi, o echipă nouă şi spiritul lor pedagogic, cunoştinţele lor sunt transmise altora.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii au o Lună Nouă ce vizează relaţia cu copiii pe care şi-i doresc, cu persoane tinere, dar şi multă creativitate şi ingeniozitate, aşa că trebuie să se ocupe de lucrurile care le fac plăcere şi îi bucură.

Horoscop 30 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, Luna Nouă aduce în cămin şi în casă mai ales un suflu nou, schimbări de mobilier sau de casă pentru unii dintre nativi. Unele călătorii care au impact în viaţa lor şi le schimbă şi cunoştinţele, dar şi dorinţa de a se realiza.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close