Antena 3 CNN Horoscop 30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii descoperă, de Luna plină, că au fost păcăliţi, Gemenii află adevărul despre relaţia cu partenerul

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii descoperă, de Luna plină, că au fost păcăliţi, Gemenii află adevărul despre relaţia cu partenerul

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu Lună plină, însemnul informaţiilor pe care le aflăm, fie pentru că noi le căutăm, fie pentru că în jurul nostru se vehiculează.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii descoperă, de Luna plină, că au fost păcăliţi, Gemenii află adevărul despre relaţia cu partenerul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2020   •   08:33

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Sunt foarte preocupaţi de aflarea adevărului sau se află faţă în faţă cu acesta şi are legătură cu evenimente din trecut şi implică şi persoane suspuse.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii pot afla urma unor bani pierduţi sau descoperă că au fost păcăliţi şi iau măsuri pentru a-şi recupera bunurile sau banii.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, această Lună plină aduce adevăruri mai ales legate de relaţia cu partenerul de viaţă.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, este o Lună plină ce aduce lămuriri şi noi clarificări în legătură cu colaborările profesionale. Află şi ce proiecte pot fi derulate mai departe.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii pot descoperi că un hobby sau o pasiune ce le plăcea lor mult când erau tineri poate fi dezvoltată acum într-o activitate profesională. Relaţia cu copiii trece printr-un punct important, înţelegând nişte aspecte.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, vorbim de casă şi familie, iar această Lună plină poate veni cu o realizare materială, o moştenire sau recuperarea unui bun important.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce aduce începutul de săptămână pentru nativi

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, este o Lună plină ce aduce cunoaştere, îşi dau seama de nişte întrebări pe care şi le puneau sau află de consecinţele unor acţiuni. Ştiu cu cine şi de ce să meargă mai departe.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, e vorba de bani şi această Lună plină îi lămureşte atât în privinţa calităţilor lor, află cum trebuie să facă lucruri prin care câştigă bani.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, e o Lună plină ce poate aduce revelaţii cu privire la propria lor fiinţă.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni e o Lună plină ce îi ajută să se descotorească de nişte nemulţumiri sau resentimente privind o relaţie profesională sau personală mai veche, aşa că detaşarea de nemulţumiri este cheia acestei zile.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, această Lună plină vizează un proiect pe care l-au abandonat, iar acea activitate le poate aduce nu numai bani, ci şi popularitate.

30 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, e vorba de statut, dacă îşi asumă sau nu greşelile pe care le-au făcut cumva şi le recunosc public, pentru a se putea detaşa de ele.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close