Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii își pregătesc o vacanță, Capricornii câștigă reputație bună

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii își pregătesc o vacanță, Capricornii câștigă reputație bună

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Avangardism și gândire curajoasă. Astăzi privim spre viitor și poate găsim soluții la care nu ne-am gândit până acum. Este o zi interesantă. Iarăși ne gândim la ceilalți, ne bazăm pe ceilalți, sau ne raportăm la cei din jurul nostru.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii își pregătesc o vacanță, Capricornii câștigă reputație bună
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Noi 2021   •   08:52

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii, tot ce se realizează bun până în acest moment se datorează modului deschis în care discuta cu alții sau știu să-i asculte și pe ceilalți.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii muncesc foarte bine și rezultatele se văd sus, în ierarhie, la șefi. Sunt apreciați pentru munca lor.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni ziua aduce gând de vacanță. Își pot pregăti un voiaj pe care îl fac mai târziu, sau primesc o invitație la un voiaj. În tot cazul, au chef de ducă.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci este o zi marcată de reușite și realizări. Consfătuiri bune în familie sau obțin o informație sau un sprijin pentru interesele lor personale.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ședințe sau întâlniri importante astăzi. E posibil să trebuiască să se întâlnească, să discute, să cadă la pace chiar cu o persoană care nu le place sau în legătură cu o acțiune care nu e tocmai ce au chef să facă. Dar lucrurile ies bine până la urmă.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare o zi bună financiar. Bani care se cheltuie. Deci le trec prin mâna, au de dat, îi cheltuie, dar este posibil pentru o cauza bună sau o plăcere pe care și-o satisfac. Important e că munca e productivă.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe ziua este aducătoare de înțelepciune, mai ales în relațiile sentimentale. Dar că să dea credit unei persoane, să o înțeleagă sau să se pună în locul ei trebuie să treacă peste un mic disconfort sau dezgust.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua este marcată de empatie. Nu prea au chef să se pună în locul altcuiva sau să înțeleagă argumentele altcuiva, li se par iraționale. Însă sufletul îi îndeamnă să facă acest lucru pentru a înțelege mai bine persoanele apropiate.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, dificultăți financiare. Poate că nu au de dat cât ar vrea să dea, pentru a răsplăti un serviciu. Pe de altă parte ziua este bună. Primesc atenție, ocrotire și grijă.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua aduce reputație bună. Mai mult faima decât bani, dar e bine și așa. Recunoaștere pentru tot ce fac bun. Se pot află în situații și au responsabilități de care trebuie să se ocupe, dar nu prea au chef.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o zi în care pot simți un disconfort fizic. Cu toate acestea, trebuie să se mobilizeze, să facă față unor discuții, întâlniri, unor diligențe oficiale, poate pe la alte birouri.

Horoscop 30 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești ziua este aducătoare de un pic de dezamăgire, din partea unor apropiați sau prieteni.  Răbdarea, înțelegerea, empatia, compasiunea sunt cele care îi scot din dezamăgire și dezarmare.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close