Antena 3 CNN Horoscop 30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se pregătesc să intre în Lună plină, Racii sunt dezamăgiţi de prieteni

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se pregătesc să intre în Lună plină, Racii sunt dezamăgiţi de prieteni

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi care activează toate fricile noastre legate de bani şi de prosperitate. Trebuie să le înfruntăm cu această ocazie şi să găsim soluţii creative. O zi interesantă, cu multă inspiraţie şi e bine să fim ateni la veştile pe care le primim.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se pregătesc să intre în Lună plină, Racii sunt dezamăgiţi de prieteni
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Oct 2020   •   08:41

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea ciocniri, mai ales în prima parte a zilei, cu şefii sau cu persoane care îşi impun punctul de vedere atunci când e vorba de decizii financiare, negocieri.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii au idei foarte îndrăzneţe, mai ales că se pregătesc şi de lună plină, mâine, aşa că pot avea inspiraţie, dar lumea nu le înţelege neapărat gândurile foarte îndrăzneţe astăzi.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, atenţie la ce fac ceilalţi şi e bine nici să nu intre în conflicte şi să nu facă activităţi prea dificile, pentru că au şi o atenţionare cu privire la sănătate.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii pot avea mici dezamăgiri sau sunt surprinşi de acţiunile unor prieteni. Credeau că ei cunosc acele bine acele persoane şi ziua de astăzi le aduce surprize.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, vorbim de indispoziţii şi capricii, poate nu au chef de anumite sarcini pe care le au de rezolvat şi pur şi simplu le pot amâna.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

La Fecioare, veşti foarte interesante mai ales în a doua jumătate a zilei. Pot avea nişte idei foarte valoroase poate chiar uitându-se la alţii ce au făcut şi inspirându-se cum au reuşit.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, surprizele vin din partea partenerului de viaţă sau constatările lor legate de partener. Îşi fac puţină lumină în felul acesta, legată de gesturile şi de vorbele omului de lângă ele.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

La Scorpioni, ziua aduce o altă imagine de sine, mai ales dacă trebuie să participe la o întâlnire sau să prezinte cuiva un proiect. Au foarte mare grijă cum se prezintă în faţa acelei persoane şi, deodată, parcă se văd cu alţi ochi.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de muncă astăzi, dar sunt schimbări la muncă. Poate rezolvă pe altă cale o problemă, vin cu alte soluţii, vin cu alte idei sau o inspiraţie în legătură cu un proiect.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

La Capricorni, dorurile de persoanele iubite se activează astăzi, poate sunt un pic mai nostalgici pentru că au nevoie de tandreţe şi de duioşie şi trebuie să şi-o procure de undeva.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, relaţiile de familie sunt activate, discuţii surprinzătoare se iscă din neant. O temă la care nu s-au gândit, pe care nu voiau să o pună pe tapet, dar trebuie să vorbească de nişte lucruri care sunt răscolite acum.

30 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, vizite-surpriză sau telefoane, dialoguri cu persoane care le dau inspiraţie, idei, soluţii. Oricum, spre seară au sentimentul că ştiu ceva mai mult decât atunci când a început ziua.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close