Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua aduce veşti interesante pentru Scorpioni, iar Capricornii e bine să nu se grăbească să ia o decizie astăzi

Horoscop 30 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua aduce veşti interesante pentru Scorpioni, iar Capricornii e bine să nu se grăbească să ia o decizie astăzi

Mai multă detașare astăzi. Ni se recomandă să facem un pas în spate pentru a privi ansamblul pentru a fi mai lucizi și obiectivi. O zi specială şi astăzi. Trebuie să ne ascultă sufletul şi să nu intrăm în conflict. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 30 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua aduce veşti interesante pentru Scorpioni, iar Capricornii e bine să nu se grăbească să ia o decizie astăzi
de Georgiana Adam    |    30 Sep 2020   •   09:05

Berbec. Nu e cazul să se implice astăzi în bârfe, dar pot auzi tot felul de secret.

Taur. Discuții cu prietenii, sau cu tot felul de cunoștințe, mai ales despre alții, mai ales despre șefi și tot felul de informații care vin. Îi ajută aceste informaţii să vadă aspectul general a unei probleme.

Gemeni. Vorbim de responsabilităţi, unele supărătoare. Poate sunt tentaţi să dea vina pe alţii sau să arate cu degetul. E posibil să aibă dreptate. Cineva acolo nu lucrează bine.

Rac. Fie îşi fac planuri de călătorie, fie au nevoie de înălţime pentru a analiza lucrurile. Poate le-ar prinde bine un sfat de la o persoană mai expermimentată.

Leu. Tot felul de calcule financiare şi astăzi. Nu e vorba de banii lor, ci de banii altora, sau bunurile, atuurile, valoarea, calităţile altor persoane cu care ei colaborează şi ar vrea să obţină mai mult de la aceste persoane.

Fecioară. Ziua poate aduce, mai ales în prima parte, multe discuţii care cer mult tact. Trebuie să aibă răbdare, blândeţe, înţelegere cu toată lumea cu care se întâlnesc astăzi.

Balanţă. Spirit de sacrifiu. Pentru a rezolva lucrurile la locul de muncă e bine să lucreze chiar şi în locul altuia. Rezolvă mai bine aşa, decât dacă stau să moralizeze, sau să înveţe pe cineva ce are de făcut.

Scorpion. O zi aducătoare de veşti foarte interesante, mai ales pe canalele oficiale. Interpretează într-un mod foarte inteligent o lege, un regulament şi îşi pot da seama ce e mai bine de făcut.

Săgetător. O zi mai moale. Cu alte cuvinte, poate au nevoie să îşi încarce bateriile, nu au chef să se implice în activităţi foarte dificile şi ar fi bine să fie un pic mai discreţi astăzi.

Capricorn. Multe drumuri, multe veşti, multe informaţii. Tot felul de gânduri le trec prin minte şi poate e bine să nu se grăbească să ia o decizie astăzi, dar să îşi asculte sufletul, pentru că înclină mai mult spre o opţiune.

Vărsător. Vorbim şi astăzi de bani sau de câştig, un spor sub diverse forme, mai curând pentru că evită o pierdere decât pentru că bagă bani în buzunar.

Peşti. Sunt inspiraţi şi sensibili. E bine să se afle lângă persoanele tonice, sau mai bine să petreacă singuri această zi, pentru că nu au nevoie de energii negative şi de gânduri critice.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close