Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 august, cu Camelia Pătrășcanu. Veşti bune pentru Gemeni, Fecioarelor li se conturează destinul

Horoscop 31 august, cu Camelia Pătrășcanu. Veşti bune pentru Gemeni, Fecioarelor li se conturează destinul

Ne preocupă mult viitorul. Poate că nu îl definim foarte clar, dar acest lucru nu înseamnă să ne dăm bătuţi.

Horoscop 31 august, cu Camelia Pătrășcanu. Veşti bune pentru Gemeni, Fecioarelor li se conturează destinul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2020   •   10:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat luni de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

Berbec - caută tot felul de soluţii pentru planurile lor, care mai de care mai ingenioase şi mai creative. Intuiţia le dă poate cele mai bune piste.

Taur - responsabilităţi la locul de muncă şi nu stau prea mult la discuţii. Ei rezolvă lucrurile în propriul lor stil.

Gemeni - ziua poate aduce veşti de la persoane aflate la mare distanţă, cu care nu au vorbit demult sau poate din alte zone. Veştile sunt bune şi le fac surprize frumoase.

Rac - o zi care aduce tot felul de surprize din partea altora, mai ales a acelor persoane cu care colaborează şi de la care s-ar fi aşteptat la mai mult, să ofere mai mult sau să facă mai mult. 

Leu - o zi foarte bună, sunt foarte sociabili şi au mult farmec, asta înseamnă că îşi pot face uşor prieteni. Toate contactele de astăzi sunt foarte bune pentru ei.

Fecioară - muncesc de zor, însă trebuie să fie puţin mai creative, pentru că situaţiile care se creează la locul de muncă cer imaginaţie şi chiar îndrăzneala de a veni cu soluţii originale. Destinul lor se conturează foarte bine datorită îndrăznelii de a ieşi în faţă.

Balanţă - au o dispoziţie de a vedea partea plină a paharului, ceea ce e destul de rar pentru Balanţe. Sunt veseli, optimişti şi reuşesc să îi mobilizeze şi pe cei din jur. Pentru cei aflaţi în vacanţe, e o zi minunată.

Scorpion - ziua aduce centrare, au nevoie să îşi aducă toate datele în agendă şi îşi fac planuri de viitor pe termen lung în acest moment. Au realizări şi în casă.

Săgetător - au o dispoziţie foarte deschisă pentru comunicare şi sunt deschişi la idei noi. Conversează cu multă abilitate şi, de aceea, fascinează cu uşurinţă.

Capricorn - idei noi privind zona financiară, banii pot fi scoşi şi din alte zone decât cele ştiute până acum, iar asta poate fi o surpriză pentru ei.

Vărsător - sunt într-o mare formă, dar poate un pic egocentrici îi interesează să se simtă bine sau să facă lucruri în care cred şi care le face plăcere.

Peşti - ziua le poate aduce mai multă discreţie, e bine să urmărească un pic scena din jurul lor, fără să se implice prea mult sau să iasă în faţă, pentru că văd nişte legături pe care alţii nu le văd.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close