Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 ianuarie 2016. Șansă nesperată pentru scorpioni

Horoscop 31 ianuarie 2016. Șansă nesperată pentru scorpioni

Horoscop 31 ianuarie 2016. Șansă nesperată pentru scorpioni
31 Ian 2016   •   08:45

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Berbec

Cine se aseamana se aduna, spune o vorba, si acelasi lucru simti si tu azi in legatura cu omul care te completeaza in tot ce faci. Priveste la cel din fata ta, pentru ca devine un fel de oglinda a propriei tale identitati. Ori semanati grozav de mult in unele privinte, ori el descrie de fapt cum te comporti si tu, cum esti si tu, chiar daca iti arata o imagine care iti place sau nu. Privindu-l pe el cu luciditate, poti lua unele masuri asupra propriei tale persoane, deoarece vezi la el defecte care ii apartin in aceeasi masura. Daca la el nu-ti place, ar trebui sa nu-ti placa nici la tine!

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Taur

Timpul trece mult prea lent, parca, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest ritm scazut, pentru ca iti ofera de fapt starea potrivita pentru a te ocupa pe indelete de o actiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Esti multumit ca ti se ofera acest ragaz, ca nimic stresant nu te impinge de la spate, ca atare vei vedea cum se cladeste totul sub ochii tai etapa cu etapa, exact asa cum ai dorit. Ai o relatie speciala cu timpul, care se scurge conform dorintelor tale, deci cum sa nu fii multumit de felul cum inaintezi (lent, dar sigur) spre tinta propusa?

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu te astepta ca relatia dintre sexe opuse sa se desfasoare pasnic si armonios, pentru ca oricum ai privi lucrurile, barbatul si femeia nu pot fi la fel. Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.

Horoscop 31 ianuarie 2016 – Rac

Priveste la omul pe care il ai azi in fata pentru ca el e reflectare identica a celui care esti tu. El e proiectia ta, copia ta fidela, deci asa cum il privesti tu pe el, la fel esti si tu. Defectele lui sunt si defectele tale. Calitatile lui sunt si calitatile tale. Daca il judeci pe el, practic te judeci chiar pe tine. Poate e nevoie, din cand in cand, sa ai o astfel de confruntare cu un om care iti seamana leit, pentru ca asa descoperi mai usor ce ar trebui reparat la tine insuti sau ce ar trebui sa scoti mai mult in lumina. Daca ceva nu-ti place la cel din fata ta, ce-ar fi sa repari acelasi lucru la propria ta persoana! El e oglinda clara in care te poti analiza pe tine ca sa iei masuri cât mai rapid.

Mai mult, AICI

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close