Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au probleme la serviciu, Peştii riscă să piardă bani

Horoscop 31 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au probleme la serviciu, Peştii riscă să piardă bani

Responsabilitate astăzi, atât la muncă, cât şi în relaţiile personale. E bine să ne cântărim bine cuvintele şi, mai ales, fără promisiuni, pe care riscăm să le încălcăm.

Horoscop 31 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au probleme la serviciu, Peştii riscă să piardă bani
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    31 Iul 2020   •   08:20

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - au fermitate astăzi, mai ales când e vorba de bani şi ştiu să ia decizii. Se impun prin argumentele lor. Decizii îndrăzneţe profesionale, astăzi.

Taur - au o viziune foarte originală despre cum se rezolvă unele lucruri la locul de muncă, dar şi opinii politice sau legate de vremurile pe care le trăim.

Gemeni - ziua aduce consultări cu o persoană foarte pricepută în domeniul ei de activitate şi au nevoie de aceste sfaturi. Ideea e să nu se simtă jigniţi când le primesc sau când li se atrage atenţia că au greşit.

Rac - relaţiile personale pot fi destul de tensionate astăzi, dar sunt destul de fermi pe poziţie, ştiu foarte bine ce au nevoie şi ce este corect pentru ei, aşa că nu cedează.

Leu - muncesc mult, dar vin şi cu nişte idei de schimbări la locul de muncă, sunt inspirate, dar totul este să găsească cadrul administrativ şi juridic pentru a le implementa.

Fecioară - se bazează pe propria experinţă astăzi, sunt într-o formă bună şi li se propune ceva sau descoperă o posibilitate de a-şi pune în evidenţă calităţile. Tot ce fac poate avea succes azi.

Balanţă - relaţiile în familie pot fi un pic tensionate, mai ales dacă vin cu ideea unor schimbări,  recondiţionarea căminului sau alte lucruri pe care doresc să le facă pentru confortul în casă.

Scorpion - au şedinţe grele. Importante sunt toate relaţiile şi întâlnirile de astăzi, li se cer nişte răspunsuri ferme sau trebuie să aleagă foarte limpede între două posibilităţi şi au nevoie de timp pentru a cântări, pentru că orice ar alege există şi un mic risc de pagubă.

Săgetător - banii sunt astăzi vizaţi, ei sunt foarte zgârciţi, nu vor să investească decât în lucruri sigure şi au sentimentul că şi de dragul cuiva dacă fac o chltuială, tot este în plus.

Capricorn - tensiuni, mai ales în a doua jumătate a zilei. Apare şi o stare de nelinişte inexplicabilă, poate angoasă. Dar este explicabil din punct de vedere astrologic, aşa că să aibă răbdare, că va trece şi această perioadă. În plus, le este dor de cineva pe care nu l-au văzut demult.

Vărsător - au o atenţionare cu privire la sănătate, mai ales în a doua jumătate a zilei şi poate drumurile sunt cele care nu îi pun într-o formă foarte bună, deci poate le amână sau poate sunt mult mai atenţi dacă ies din casă.

Peşti - ziua aduce poate ciocnire cu o persoană care le face nişte recomandări pe care Peştii nu le înţeleg, mai ales dacă sunt de natură financiară. E vorba de riscuri financiare, Peştii sunt dispuşi să şi le asume, dar o persoană spune că nu este cazul şi au mai greşit altcândva.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close