Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt foarte atenţi la câştiguri şi pierderi, iar Săgetătorii au o zi importantă din punct de vedere social

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt foarte atenţi la câştiguri şi pierderi, iar Săgetătorii au o zi importantă din punct de vedere social

Înţelepciune astăzi, mai ales pentru că Mercur e retrograd avem ocazia să reparăm gânduri greşite sau atitudini şi gesturi.

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt foarte atenţi la câştiguri şi pierderi, iar Săgetătorii au o zi importantă din punct de vedere social
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2022   •   08:57

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Au înţelepciune, mai ales cu privire la viitor sau aspecte, atitudini şi decizii care pot schimba în bine cursul unor acţiuni.

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

E vorba de bani şi de aceea aspectele de astăzi pot să îi ajute, mai ales după-amiaza, să regleze relaţiile cu cineva, mai ales acolo unde e vorba şi de nişte acte, poate chiar acte juridice. 

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Ziua poate aduce îndreptări şi reparaţii, mai ales privind atitudinea lor faţă de propria lor viaţă, felul în care gândesc, cum se comportă şi cum îşi consideră viaţa în acest moment.

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

O zi importantă pentru sănătate şi pot trage alte co concluzii din semnalele pe corpul le-a trimis. Pe de altă parte, sunt şi relaţii sentimentale care pot fi înţelese în altă cheie şi se pot vindeca nişte răni.

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Este o zi care poate aduce înţelepciune în relaţiile sociale, lângă cine să stea, cât să facă parte din grup, cât este de importantă colectivitatea în acest moment. 

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Înţelesurile şi conştientizările vizează mai ales nişte aspecte privind viitorul, care planuri sunt bune şi care nu, care să fie începute acum sau derulate mai departe şi pe care să le abandoneze. 

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

Ziua poate aduce o înţelepciune mai ales privind relaţiile, oamenii potriviţi, oamenii cu care pot lucra, comportamentele cele mai bune care îi ajută pe cei din jur să se simtă bine lângă ele. 

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Sunt foarte atenţi la câştiguri şi la pierderi, calculează pe toate părţile şi de aceea, înţelepciunea acestei zile parcă îi îndreaptă să colaboreze mai curând cu membrii familiei sau cu apropiaţii şi oamenii verificaţi decât cu persoane noi. 

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Au o zi importantă din punct de vedere social, sunt atenţi la imagine, impresiile pe care le lasă asupra celorlalţi, părerile celorlalţi despre ei şi pot corecta mai ales la locul de muncă impresiile pe care ceilalţi şi le-au format.

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Muncesc astăzi şi au de reparat şi ei poate nişte prejudecăţi legate de oameni şi colaboratori.

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Ziua poate aduce mai multă centrare, conştienţă de sine şi poate gânduri mai bune legate de o activitate pentru care nu s-au mobilizat până acum foarte bine. 

Horoscop 31 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Au o zi în care îşi fac calcule de eficienţă. Dacă investesc atât, dacă muncesc într-un anumite fel reuşesc să scoată banii pe care şi i-au propus. În tot cazul. sunt foarte centraţi şi foarte pragmatici. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close