Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc o mână de ajutor, pe Săgetători îi ajută flerul

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc o mână de ajutor, pe Săgetători îi ajută flerul

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. În prima parte a zilei, suntem mai blânzi şi toleranţi. În a doua parte a zilei, suntem mai energici şi mai voluntari.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc o mână de ajutor, pe Săgetători îi ajută flerul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2022   •   08:26

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii pot avea iniţiative grozave, mai ales după-amiază. Se pot mobiliza mai bine şi gândesc mai limpede.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii au şi ei astăzi, mai ales în a doua jumătate a zilei, o perioadă foarte bună pentru a face investigaţii, cercetări, pentru a descoperi lucruri care le-au scăpat.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, este o zi care poate aduce prieteni noi şi călătorii noi sau propuneri foarte interesante de unde nu se aşteaptă. Cineva le întinde o mână de ajutor.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, responsabilităţi astăzi, mai ales spre seară, când trebuie să ia decizii, să analizeze foarte lucid şi au nevoie de toate datele pe care le cer de la cei din preajmă. Apoi, e bine să arunce un ochi înapoi pe contracte.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de multe vorbe şi poate multe rezultate care vin. Poate acte, adeverinţe sau o autorizaţie, dar după prânz.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele îşi fac multe calcule financiare, au idei noi, dar poate nu toate merită să fie demarate acum. Trebuie să analizeze lucrurile, mai ales de ce au nevoie şi ce resurse le trebuie pentru a-şi putea duce planul la bun sfârşit. Cer şi ajutor.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

La Balanțe, ziua poate fi marcată de nevoia de a da bine în faţa celorlaţi. Deci, vestimentaţia este importantă, gesturile, politeţea şi să cunoască etichetele, codurile comportamentale acolo unde ei sunt prezenţi.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, muncă multă mai ales după prânz, apar situaţii noi, trebuie să le facă faţă surprizelor şi să le meargă mintea repede. Şi se întâmplă lucrul acesta.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de o zi în care iniţiativa personală sau instinctul, flerul este suveran. Deci, să se ia după ei, nu după alţii.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii au o zi care aduce multă dinamică  în cămin. Parcă toată lumea vrea ceva şi vrea repede. De aceea, Capricornii nu prea ştiu pe cine să împace sau pe cine să satisfacă mai întâi. Au loc şi multe acţiuni în casă.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii au drumuri de făcut sau discuţii foarte vioaie cu cei din jur. Pun întrebări, pisează pe cineva cu întrebările şi obţin şi răspunsuri, dar lucrează cu cifre, cu date exacte.

Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii pot avea o zi foarte fructoasă mai ales în plan financiar, este o zi bună aducătoare de bani datorită ideilor lor ingenioase.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close