Antena 3 CNN Horoscop 31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sparg gheaţa de Lună plină, Leii fac anunţuri-bombă în cercul lor de prieteni

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sparg gheaţa de Lună plină, Leii fac anunţuri-bombă în cercul lor de prieteni

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O Lună plină care vine cu spor sau ne ajută să vedem de unde îl putem procura, cum atingem prosperitatea. Luna plină vine cu un cadou pentru fiecare, dacă ştim să îl vedem.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sparg gheaţa de Lună plină, Leii fac anunţuri-bombă în cercul lor de prieteni
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    31 Oct 2020   •   08:50

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, aspectele sunt foarte valoroase, le dau idei noi în legătură cu modul în care îşi pot procura banii sau cum şi pot pune talentul mai bine în valoare.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii au îndrăzneală şi dacă s-au codit până acum să ia o decizie privind o colaborare, în această zi pot sparge gheaţa.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, rezolvarea unei  probleme înseamnă şi rezolvarea unei situaţii financiare complicate. O sarcină pe care nu doreau să o facă şi le-ar fi consumat timp sau sănătate nu mai este necesară.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, întâlnirile cu prietenii sunt foarte spumoase sau valoroase şi primesc o invitaţie. În tot cazul, veştile sunt bune, dar din afara familiei.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii au o atitudine creativă, îndrăzneaţă şi intransigentă, sunt foarte originali şi fac lucrurile în propriul lor stil. Pot veni cu nişte anunţuri-bombă în cercul lor de cunoştinţe.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele se pot pregăti de o călătorie sau primesc o invitaţie şi se pregătesc de drum. E util şi bine, îmbină utilul cu plăcutul.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, un cadou, cineva le poate oferi un obiect valoros sau le face mici servicii şi se bucură mult pentru asta. Au armonie şi în casă.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt orientaţi către partener, sunt orientanţi către ideile sau sugestiile partenerului, iar asta le atrage atenţia asupra unor lucruri pe care nu le-au văzut până acum.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, servicii astăzi, pentru alţii. Sună telefonul şi le dă tot programul peste cap, dar dacă rezolvă aceste sarcini pentru alţii, vor primi multe alte beneficii pe alte căi.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

La Capricorni, vorbim de iubire şi tandreţe, au o nevoie uriaşă de dragoste de la o persoană sau şi-o oferă ei singuri, făcând nişte activităţi care le plac şi pentru care au pasiuni.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, linişte în casă şi în cămin, nu participă la treburile gospodăreşti, dar preferă să stea cuibăriţi în confortul lor şi pot fi nişte gazde foare agreabile.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii sunt pe drumuri astăzi, nişte drumuri foarte utile, rezolvă lucruri, se pot întâlni cu persoane de la care aşteaptă mult sprijin şi sfaturi şi sunt mulţumiţi la final de zi că ştiu ce au de făcut mai departe.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close