Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 octombrie 2022. Un nou început pentru Tauri, astrele îi vor lua prin surprindere pe Peşti

Horoscop 31 octombrie 2022. Un nou început pentru Tauri, astrele îi vor lua prin surprindere pe Peşti

Horoscop 31 octombrie 2022. Berbecii trec prin mari cumpene, Taurii o iau de la zero, iar Peştii vor fi surprinşi de astre.

Horoscop 31 octombrie 2022. Un nou început pentru Tauri, astrele îi vor lua prin surprindere pe Peşti
Sursa foto: unsplash.com/Nastya Dulhiier
de Georgiana Adam    |    30 Oct 2022   •   15:00

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Berbec

Berbecii trec prin mari cumpene până la finalul anului 2022 şi trebuie să fie pregătiţi pentru asta. Partea bună este că nu mai e mult timp până la sfârşitul anului, însă e bine să fie foarte atenţi.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Taur

A venit timpul ca nativii din zodia Taur să accepte un adevăr dur, chiar dacă nu le convine lucrul acesta. Nu e plăcut pentru ei, dar simt că nu mai pot continua nici aşa. În orice caz, urmează un nou început, iar asta le poate da speranţe.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Gemeni

Şi la cei din zodia Gemeni, tensiunile refulate ies la suprafaţă. E bine să ia măsuri la timp şi să nu lase lucrurile cum au făcut până acum. În caz contrar, riscă să comită erori mari, iar asta nu le face bine nici măcar pe termen scurt.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Rac

Racii trăiesc o relație toxică, căzând victimă unei obsesii bolnăvicioase. Au simţit asta de ceva timp, au fost atenţionaţi, însă nu au reuşit să iasă din această relaţie.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Leu

Nativii din zodia Leu suferă din dragoste. Nu credeau că vor ajunge ei în această situaţie, însă atunci când aşteptările le sunt înşelate, au senzaţia că le scapă pământul de sub picioare. Poate o drumeţie pe munte îi ajută să treacă mai repede peste această situaţie.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele au nevoie de o vacanță. Chiar dacă nu vor să recunoască acest lucru, o pauză este binemeritată pentru ele. Munca fără oprire nu face bine şi e recomandat să facă o minivacanţă, pentru a se deconecta.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Balanţă

Balanţele trăiesc o poveste intensă de dragoste în plan sentimental. Astrele arată că urmează o perioadă bună pentru ele şi totul le merge din plin.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Scorpion

Scorpionii au probleme la locul de muncă. E adevărat că nu încep săptămâna bine, dar cu calm şi cu ajutorul colegilor, situaţia se poate îmbunătăţi. E important să existe comunicare şi să ceară ajutorul atunci când simt că nu mai pot face faţă singuri.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Săgetător

Agenda Săgetătorilor e plină de schimbări radicale. Fie că e vorba de schimbarea jobului ori a domeniului de activitate, de o schimbare în plan sentimental sau nişte modificări în casă, ceva tot va fi nou.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Capricorn

Capricornii simt nevoia să stea retrași și izolați de lumea exterioară. Fiecare simte la un moment dat să fie singur cu el, iar nativii din Capricorn au ajuns în acest punct. 

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii îşi dau seama că a sosit momentul să pună capăt unei relații. Se gândesc de mai mult timp la asta, ştiu că ceva nu mai funcţionează bine, dar le-a luat destul de timp să facă acest pas hotărâtor.

Horoscop 31 octombrie 2022 pentru Peşti

Astrele îi vor lua prin surprindere pe unii nativi ai zodiacului, aşa că Peştii trebuie să fie pregătiți să li se întâmple ceva bun. Aşadar, săptămâna începe bine pentru ei, vor veni zile minunate, norocul este de partea lor.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close