Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt motivaţi pe noul drum, iar Capricornii iau decizii noi

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt motivaţi pe noul drum, iar Capricornii iau decizii noi

Horoscop 4-10 octombrie 2021. O săptămână minunată pentru relaţii. Miercuri se formează Lună Nouă în Balanţă, e şi Mercur Retrograd şi asta ne ajută. Putem regla multe din raporturile noastre personale.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt motivaţi pe noul drum, iar Capricornii iau decizii noi
de Georgiana Adam    |    03 Oct 2021   •   09:44

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

O săptămână foarte specială cu această Lună Nouă în Balanţă. Sigur relaţiile noastre cele mai importante au o schimbare de ritm, foarte bună cu Mercur Retrograd, pe care ar fi trebuit să o avem mai demult, dar iată că e bine să o avem şi acum.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Au un început de săptămână dedicat muncii şi se organizează foarte bine pentru asta. De marţi după-amiaza de la ora 17 intră sub incidenţa Lunii Noi în Balanţă, până joi la ora 17. Sunt două zile absolut fabuloase în care pot strânge relaţia cu un colaborator, cu partenerul de viaţă, pot explica multe lucruri, pot afla multe lucruri, astfel încât totul să se lumineze şi să se facă mai bine înţeleşi. Finalul săptămânii este cu călătorii romantice. 

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

La începutul de săptămână sunt foarte imaginativi şi inventivi, în plan profesional vin cu multe idei pe care încearcă să le implementeze şi de aceea, după ziua de marţi, miercuri şi joi sunt zile foarte bune pentru a explica colaboratorilor ce vor să facă. Îşi organizează foarte bine zona de lucru, cu tot ce au nevoie, astfel încât să fie deja eficienţi şi cumva foarte motivaţi pe noul drum pe care îl apucă, pentru că au o schimbare bună profesional. Finalul de săptămână este alături de persoane de încredere, persoane iubite. Foarte multă activitate şi duioşie. 

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Încep săptămâna bine organizaţi, au agenda lor secretă şi nu o împărtăşesc cu nimeni. Asta se întâmplă luni şi în prima parte a zilei de marţi. E bine să rămână concentraţi pe ce au de făcut şi să nu se distragă. Miercuri şi joi, zilele fabuloase de Lună Nouă în Balanţă vin cu un proiect nou, gândesc un proiect nou, sau o altă metodă, o altă manieră. Pot continua proiectele pe care le au. În tot cazul, este o schimbare. Şi în plan sentimental, această Lună Nouă poate să aducă o schimbare de ritm, o îmbunătăţire a relaţiilor cu copiii sau cu persoanele apropiate. În weekend lucrează şi fac multe servicii frumoase persoanelor iubite, sâmbătă-duminică.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Luni şi marţi, multe întâlniri şi multe discuţii, investigaţii, şedinţe. Îşi adună date şi informaţii. Poate se consultă cu cineva, astfel încât miercuri şi joi, cu impactul de Lună Nouă în viaţa lor personală, să se aşeze şi mai bine pe pilonii existenţei lor, fie că se sprijină pe familie, pe cunoştinţele lor, pe diplomele lor, pe experienţa lor, se fixează şi mai bine pe fundamentul pe care şi l-au construit până acum. E o săptămână care poate aduce şi avantaje patrimoniale sau reglaje în zona averii. Este armonie şi putere în aceaşi timp în această săptămână. În weekend, tot felul de sentimentalisme şi voie bună.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Săptămâna începe cu o preocupare legată de bani şi îşi fac tot felul de calcule şi de strategii. Foarte isteţi de altfel, astfel încât Luna Nouă, miercuri şi joi poate să aducă un nou plan şi un nou proiect pe care şi-l fixează în perete şi se ţin de el pas cu pas. Îl şi explică oamenilor cu care lucrează. Pot schimba tactica de contactare a unor furnizori, sau a unor persoane de care au nevoie, asta pentru că au reuşit să îşi facă timp să pună toate datele cap la cap şi pot avea multe producţii intelectuale, tot felul de proiecte, sau scriu şi studiază, iar pentru unii poate să fie o Lună nouă care aduce un nou curs, sau un nou studiu. În weekend sunt alături de familie.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Sunt motivate de la începutul săptămânii, să dea tot ce au mai bun, să facă lucruri grozave, astfel încât Luna Nouă aduce un nou ritm financiar. Îşi eficientizează activităţile, colaborează mai bine, sau găsesc colaboratori noi. Îşi clarifică arealul fiecărei ocupaţii, munci şi colaborări pe care o au, asffel încât să îşi organizeze mai bine munca. Cumva, din toată această organizare, au mai clar în minte cum, de ce, prin cine vin banii. Finalul de săptămână le găseşte pe drumuri, sunt călătorii plăcute, vizite minunate, conversaţii stimulatoare.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Sunt discrete luni şi marţi, poate pentru că au nevoie să se pregătească pentru momente mai importante pe care le au la mijlocul săptămânii. De aceea, miercuri şi joi sunt în plină energie, foarte uşor se pun în evidenţă prin mintea lor clară, prin organizarea ideilor lor pe care toată lumea o apreciază. Le ajută Mercur Retrograd să vadă ce nu au văzut, să spună ce nu au spus şi are loc o clarificare în viaţa lor, care le dă aripi să meargă mai departe pe un proiect pe care şi l-au dorit. Cheltuieli în weekend.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Încep săptămâna bine, poate au şi întâlniri şi discuţii, mai curând se pun la punct cu ce gândesc ceilalţi, disting în spatele cuvintelor intenţii sau anumite dispoziţii, de aceea Luna Nouă în Balanţă îi lămureşte în legătură cu o persoană. Nu spun ce s-a lămurit, nu verifică dacă intuiţia lor funcţionează bine, pentru că sigur funcţionează bine. Deocamdată sunt discreţi, aşa încât şi de marţi după-amiază, miercuri şi joi păstreză pentu ei şi cumva rulează aceste informaţii pe care ei le află. De abia la finalul săptămânii joi, vineri, sâmbătă îşi pot spune punctul de vedere, dar cu foarte mult tact, însă spun care este interesul lor.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pot ieşi în evidenţă luni şi marţi. Le place, sunt apreciaţi, sau li se cer nişte servicii, aşa că Luna Nouă din Balanţă poate însemna un nou proiect, la propunerea altcuiva, nu e ideea lor. Dacă şi-au făcut calculele, Mercur este Retrograd, dar bine aspectat. Dacă altă dată au refuzat ce nu era de refuzat şi acum spun "Nu voi mai lăsa pasărea rară să-mi scape dintre degete", pot începe un nou proiect la propunerea cuiva şi răspunsul să îl dea chiar pe Mercur Retrograd, care e reaparator, răspunsul să îl dea în această săptămână. În weekend au nevoie să reflecteze, să îşi încarce bateriile şi chiar să ajungă în nişte locuri, unde ştiu ei sigur că sunt lăsaţi în pace, astfel încât să îşi contemple noile date şi realizări.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Început de săptămână foarte lămuritor. Luni şi marţi primesc multe date, multe cifre, multe rapoarte, se întorc la manuale, discută cu specialişti, se informează. Şi le aduce foarte multă lumină această clarificare şi această informare. Unii Capricorni se întorc de pe drumuri, de pe unde şi-au cules informaţii. Cert este că Luna Nouă din Balanţă, marţi după-amiază, miercuri şi joi, le dă puterea să ia decizii noi, să facă o schimbare de poziţie, de opinie, de atitudine. Foarte constructivă, inclusiv din punct de vedere financiar pentru ei. Dacă spuneau nu, acum vor spune da. Cumva se coagulează în ei nişte opinii şi o dispoziţie. În weekend sunt alături de prieteni. Petrec foarte bine şi inedit.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Luni şi marţi au nişte calcule, în funcţie de ce pot primi, obţine de la ceilalţi, sau cum pot să îi motiveze pe ceilalţi, sau să îi convingă pe oamenii din jurul lor cu care vor să colaboreze, să dea ce au mai bun, să se deschidă şi să fie receptivi la noi idei. Această Lună Nouă în Balanţă pentru miercuri şi joi în special, îi ajută să îşi definească un proiect. Se pot organiza şi scriu mai în detaliu ce vor să facă, le este limpede ce mai au nevoie pentru a putea derula aceste proiecte. Poate au loc şi nişte şedinţe, ar fi bine pentru că se clarifică multe lucruri şi cumva îşi specifică direcţia pe care vor să meargă. Au de lucru şi în weeked.

Horoscop 4-10 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Un început de săptămână bun. Sunt în lumina lucrurilor cumva, luni şi marţi. Toată săptămâna e acordată parteneriatelor, colaborărilor pe care le au, iar Luna Nouă din Balanţă poate aduce răzgândirea unei persoane pe care au mai solicitat-o. Un refuz poate deveni un accept. E bine să fie insistenţi, dar nu cu aceleaşi argument, să încerce alte argumente. În cazul în care nu au parte de o colaborare aşteptată, ei trebuie să fie proprii lor colaboratori. Cu alte cuvinte, să se întărească, să meargă mai departe cu proiectele lor bazându-se pe ei, deşi apare şi sprijin în harta lor. Călătorii în weekend.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close