Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc bani de la astre, Peştii ciulesc urechile şi au beneficii

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc bani de la astre, Peştii ciulesc urechile şi au beneficii

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Confortul și interesul personal sunt subliniate mai ales în a doua jumătate a zilei, așa că vom fi cu ochii și pe bani sau pe situațiile prin care pierdem bani sau energie. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc bani de la astre, Peştii ciulesc urechile şi au beneficii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Aug 2022   •   08:32

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii încep ziua foarte bine și e bine ca întâlnirile cele mai importante să aibă loc până în prânz. După-amiază atenție la cheltuieli sau la persoanele care nu fac să vă simțiți bine. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare de farmec și pot conta pe el, mai ales dacă au întâlniri importante sau întâlniri tandre. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, cooperare bună la locul de muncă. Se bizuie pe ce știe cel mai bine cineva să facă și dacă știu să se apropie sau să stimuleze această persoană, atunci lucrurile ies bine.

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, tandrețe și duioșie sau nevoia de a-și face o plăcere, de a-și cumpăra poate un obiect frumos. Au nevoie de alinare sufletească. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, foarte bun accent pe interes personal, cunoașterea acestor interese și urmarea lor, așa că pot bifa un obiectiv astăzi.

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, discuții, mai ales după-amiază, foarte intense legate de un act sau o situație importantă. Este posibil să refuze o călătorie, un drum sau o vizită dacă nu se așează foarte bine acum în programul lor. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, banii sunt după-amiază subliniați de astre. Pot obține fără să investească, adică valorificându-și un atu, o calitate sau pot câștiga bani pe baza unei munci depuse mai demult sau un avans. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, discreție în prima parte a zilei. După-amiază sunt în formă, au fler, au foarte bun simț și în legătură cu sentimentele celorlalți, cu intențiile celorlalți, dar și în legătură cu oficialitățile, așa că știu cum să-și apere interesele. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, mai ales după-amiază se recomandă discreție, să nu se implice în polemici și poate chiar să amâne un răspuns sau o concluzie, dacă lucrurile nu sunt încă clarificate și nu prea sunt.

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, îÎnceputul de zi este foarte bun, mai ales dacă au întâlniri foarte importante. După-amiază pot comunica cu o persoană aflată la distanță, departe și pot afla vești care sunt foarte utile chiar și pentru banii lor. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii au o zi valoroasă, pentru că pot afla în special după-amiază ce nu funcționează, unde a fost o greșeală și pot repara sau pot înțelege o eroare, astfel încât să intervină la timp. 

Horoscop 4 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii pot avea și ei astăzi beneficii de pe urma discuțiilor și consultărilor cu diverse persoane, nu cele obișnuite, alte persoane pe care le consultă într-o problemă și dezleagă enigmă după-amiază.

O zi bună tuturor, mai ales dacă ciuliți urechile.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close